Napisano 7 Listopad 200420 l mam mianowicie taki problem że nie wiem albo nie mam możliwości wsadzenia tu czy gdzie indziej mojej animacji jak by sie komuś chciało to prosze niech napisze jak to zrobić i kij z tym że zły temat w złym miejscu- i tak nie wiem gdzie to dać
Napisano 7 Listopad 200420 l najpierw musisz znaleźć sobie odpowiedni serwerek (TYLKO NIE INTERIA!!!) wsadzasz tam animkę. potem tworzysz nowy temat w Animations, piszesz co chcesz i na końcu dajesz linka do twojej animacji np: http://www.aleshit.pl/moje/pseudoanimka.avi kumasz??
Napisano 7 Listopad 200420 l popierwsze:) na forum jak wpiszesz w szukaj darmowe serwery wyskoczyc CI piekny watek o tym i tam jest tego pelno:) po drugie musisz zminic temat bo jak ktos bedzie mial taki sam problem jak ty to nie znajdzie tego:( pozdrawiam
Napisano 8 Listopad 200420 l Autor wybaczcie mi moją dezinformacje i głupotę ale nie zabardzo mi wychodzi stworzenie tej stronki na serwie, odrazu pisze że sprawdzałem kilka z podanych piotrze, bo potrafie sie tylko zarejestrować i zalogować ale nie mam pojęcia jak tam wcisnąć animke, gdyby był jakiś chętny żeby mi to wytłumaczyć to bardzo prosze
Napisano 8 Listopad 200420 l musisz otworzyć swoje połączenie FTP np: na wp.pl (webpark) jest tzw. menedżer stron gdzie klikasz na ikonkę "Dodaj Plik" i po prostu pokazujesz który plik i sam ci sie wysyła. jesli nie ma takiego menedżera to zainstaluj sobie np. Total commandera, skonfiguruj połaczenie FTP, i wysyłaj pliki. Od razu zaznaczam że aby poprawnie skonfigurować połączenie musisz znać swój login na konto, hasło, domenę i nazwę serwera. To chyba powinno wystarczyć. ----EDIT---- po za tym nie musisz tworzyć stronki aby móc korzystac z plików zamieszczonych na serwerze. (ja tak mam na wp.pl i daje rade) :D