sabaru Napisano 18 Kwiecień 2018 Napisano 18 Kwiecień 2018 Gdy zminimalizuję i przywrócę program to 3ds max 2010 64bit co trochę się wyspuje i jedynie co mogę zrobić to włączyć go od nowa. Ten błąd występuje dość często. Czy ktoś wie może jak ten błąd naprawić? System jaki mam to W8.1 64 bit.
sabaru Napisano 30 Sierpień 2018 Autor Napisano 30 Sierpień 2018 Odświeżam temat bo problem dalej występuje. Może ktoś wie jak ten błąd naprawić.
keajra Napisano 6 Wrzesień 2018 Napisano 6 Wrzesień 2018 Nie mialem takiego problemu z 3ds max nigdy (chyba), ale z tego co piszesz to od razu sie rzucaja w oczy pewne sprawy. 1. 3ds max zyskalo wiekszosc swojej slawy glownie dzieki takiej niestabilnosci. (Jednak jesli ktos da wiare tworcom tego softu nie dokonca to ich wina.) 2. Masz system operacyjny daleko w tyle za najnowsza wersja. 3. Masz 3ds max w zasadzie juz prehistoryczny. 4. Problem w takiej konfiguracji moze pojawic sie w zasadzie na kazdym poziomie w tym na poziomie driverow karty graficznej itp. Solucja bylaby dosyc prosta ale byc moze kosztowna - zainstalowac wszytskie softy (w tym windows) w najnowszej wersji.
mitic Napisano 8 Wrzesień 2018 Napisano 8 Wrzesień 2018 również wydaje mi się że windows 8.1 nie jest najszczęśliwszy.. I przy reinstalacji przypadkiem nie aktualizuj 8.1 do 10... na kluczu z 8.1 możesz zainstalować 10, ALE nie wpisujesz klucza podczas instalacji, a dopiero w windowsie jako aktywuj (polecam narzędziem microsoft utworzyć dysk startowy usb z najnowszej wersji instalacji)
Rekomendowane odpowiedzi