Napisano 7 Listopad 200420 l Witam. Czy Wam V-Ray chodzi bezproblemowo pod Maxem 7? U mnie, gdy wchodze do VRay properties dla obiektu (lub swiatla), wyskakuje mi blad: Type Error: Call needs function or class, got: undefinied. Tez tak macie?
Napisano 7 Listopad 200420 l Autor A probowales wejsc do ustawien vraya dla jakiegos obiektu? Kliknac prawym klawiszem w obiekt i wybrac "VRay properties"? Bo mi po za tym tez pieknie chodzi. Ale do opcji obiektu nie chce wejsc.
Napisano 7 Listopad 200420 l przeciez masz to w zakladce rendera tam gdzie ustawienia swiateł bodajze zakladka "system"
Napisano 10 Grudzień 200420 l a jakie są ? takie dzialają ... od 1.09 po 1.5 dziala all a text dotyczy 1.09
Napisano 11 Grudzień 200420 l a kto powiedzial ze mam ? jak mam to mi powiedzcie bo moze sam nei wiem czy mam ... ;] a tak serio to moze ktos zerknie czasami na forum chaosów ... ;] ciekawe zeczy mozna znalesc , jak tez ludzi (beta testerow) ktorzy testuja v-raya ?
Napisano 4 Styczeń 200520 l Ja mam najnowszą wersję free i próbowałem go na pracach, które wcześniej normalnie wychodziły w scanlinie. Zamiast podobnych, wychodziły strasznie pixelowate, materiały beznadziejne itp. Czy muszę coś zmienić w ustawieniach?? np. materiały i światła??
Napisano 4 Styczeń 200520 l moze troche poczytaj o tym v-rayu zanim zaczniesz z nim szalec ;] http://www.evermotion.org
Napisano 4 Styczeń 200520 l Oooo... szaleć to ja jeszcze nie zaczynam :D. Dopiero się uczę, a to spróbowałem tylko z ciekawośći..
Napisano 8 Styczeń 200520 l Czy wersja Vray:Advanced zawiera w sobie Versje Basic ?? I ktora werje macie ??
Napisano 8 Styczeń 200520 l Advanced zawiera wszystko to, co Basic + dodatkowe opcje (sprawdź na stronie vraya, tam masz opisane co jest w której wersji).