Ajgor Napisano 7 Listopad 2004 Napisano 7 Listopad 2004 Witam. Czy Wam V-Ray chodzi bezproblemowo pod Maxem 7? U mnie, gdy wchodze do VRay properties dla obiektu (lub swiatla), wyskakuje mi blad: Type Error: Call needs function or class, got: undefinied. Tez tak macie?
Ajgor Napisano 7 Listopad 2004 Autor Napisano 7 Listopad 2004 A probowales wejsc do ustawien vraya dla jakiegos obiektu? Kliknac prawym klawiszem w obiekt i wybrac "VRay properties"? Bo mi po za tym tez pieknie chodzi. Ale do opcji obiektu nie chce wejsc.
Marcin Napisano 7 Listopad 2004 Napisano 7 Listopad 2004 przeciez masz to w zakladce rendera tam gdzie ustawienia swiateł bodajze zakladka "system"
Ajgor Napisano 8 Listopad 2004 Autor Napisano 8 Listopad 2004 Faktycznie. Tego mi bylo trzeba. Dzieki :)
Marcin Napisano 10 Grudzień 2004 Napisano 10 Grudzień 2004 a jakie są ? takie dzialają ... od 1.09 po 1.5 dziala all a text dotyczy 1.09
Marcin Napisano 11 Grudzień 2004 Napisano 11 Grudzień 2004 a kto powiedzial ze mam ? jak mam to mi powiedzcie bo moze sam nei wiem czy mam ... ;] a tak serio to moze ktos zerknie czasami na forum chaosów ... ;] ciekawe zeczy mozna znalesc , jak tez ludzi (beta testerow) ktorzy testuja v-raya ?
Mkbart Napisano 4 Styczeń 2005 Napisano 4 Styczeń 2005 Ja mam najnowszą wersję free i próbowałem go na pracach, które wcześniej normalnie wychodziły w scanlinie. Zamiast podobnych, wychodziły strasznie pixelowate, materiały beznadziejne itp. Czy muszę coś zmienić w ustawieniach?? np. materiały i światła??
Marcin Napisano 4 Styczeń 2005 Napisano 4 Styczeń 2005 moze troche poczytaj o tym v-rayu zanim zaczniesz z nim szalec ;] http://www.evermotion.org
Mkbart Napisano 4 Styczeń 2005 Napisano 4 Styczeń 2005 Oooo... szaleć to ja jeszcze nie zaczynam :D. Dopiero się uczę, a to spróbowałem tylko z ciekawośći..
Szczupal Napisano 8 Styczeń 2005 Napisano 8 Styczeń 2005 Czy wersja Vray:Advanced zawiera w sobie Versje Basic ?? I ktora werje macie ??
Chalek Napisano 8 Styczeń 2005 Napisano 8 Styczeń 2005 Advanced zawiera wszystko to, co Basic + dodatkowe opcje (sprawdź na stronie vraya, tam masz opisane co jest w której wersji).
Rekomendowane odpowiedzi