Jump to content

Recommended Posts

Posted

Był tu gdzieś WIp - ale nie mogę go odnaleźć - zresztą nieistotne.

Pracka skończona - owszem można jescze pozmieniać nieco - tu i tam, mozna ją zrobić inaczej - ale już nie mam sil do niego i nie będę już wracał aby coś tam poprawić.

• Replies 8
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

podziwiałem prackę na wipie i po prostu brak mi słów!!!

pióra i twarz idealna!

troszkę włosy są rozmazane na końcu ale to już naprawdę czepianie sie na siłe

nice work!!!! :D

Posted

włosy sam rozmazałem bo taki miałem zamysł :) ale widziałeś normalne ich zakończenie bo na wipie są przecie jeszcze normalne :)

Posted

Całkiem niezłe ale nie do końca. Wydaje mi się, że te pióra powinny rzucać jakiś minimalny cień na część twarzy jeśli jakieś światło pada zza niego. Ale moge się mylić.

Posted

Przyznam, ze ta wersja z WIPa mnie nie przekonywala, ale efekt koncowy tak. Ale i tak najlepiej wyszly Ci pióra (swietne!), ozdoby i ubranie. To co mnie razi na twarzy to dla mnie malo przyjemna faktura rozmazanego, 'brudnego' olowka. Ale to juz kwestia indywidualnych upodoban.. Aha, twarz, piora i wlosy sa wykonane jakby innymi technikami co troche rozbija calosc na te 3 czesci. Ale generalnie obrazek jak najbardziej daje rade. Czekam na nastepne podejscie do DP w Twoim wykonaniu :)

Posted

rażą trochę brudne cienie na twarzy,po za tym jestem mile zaskoczony,nosek jest super,pióra to profeska

Ale na miłość boską Kooba dokończ tę prace!!

Warto jeszcze trochę czasu poświęcić żeby było naprawdę git:)

Posted

No więc trochę poprawiłem światło na twarzy - zmusili mnie do tego ludziska :) ale może i dobrze. Leander masz rację - są wykonane innymi technikami pióra były robione w PS, włosy w painterku i końcówka cała w painterku. Ja tą pracę traktuję jak wprawkę techniczną. A całość była malowana z pamięci (tylko szkic powstał na podstawie refki i to daaawno temu - potem refka posłużyła jako podpałka na ognisko :) )