yod Napisano 18 Czerwiec 2018 Share Napisano 18 Czerwiec 2018 Cześć wszystkim. Mało się tu udzielam, a w zasadzie to wcale. Postanowiłem się podzielić kilkoma pracami jakie sobie dłubię od czasu do czasu. Na pierwszy ogień idzie zestaw budynków zaprojektowanych na potrzeby filmu Warszawa 1935 - Wola. Dokładniej, są to budynki mieszczące się przy ulicy Wolskiej. Podczas pracy nad nimi korzystałem z archiwalnych zdjęć, których wiele nie ma oraz zdjęć budynków które przetrwały do naszych czasów a wpisują się w styl, który obowiązywał w latach 30. Projekt powstał jakieś 4 lata temu, ale niedawno postanowiłem wyrenderować budynki na potrzeby swojego portfolio. Soft: - 3D studio max - Vray - Photoshop Wolska 40 Wolska 47 Wolska 26 Wolska 28 Wolska 34 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 18 Czerwiec 2018 Share Napisano 18 Czerwiec 2018 Dobra robota - fajny klimat tych renderków. Bardzo podobała mi się animacja i gratuluję pracy w takim interesującym dla widza projekcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi