Meve Napisano 17 Lipiec 2018 Napisano 17 Lipiec 2018 (edytowane) Cześć, jakiś czas temu zaczęłam uczyć się nowego softu. Zanimowałam kilka własnych ilustracji i chciałabym się pochwalić rezultatem. Spine jest programem często wykorzystywanym przy produkcji gier 2D, a że marzy mi się praca jako animator właśnie w tej branży, będę wdzięczna za krytykę i wskazówki ;) Edytowane 13 Sierpień 2018 przez Meve
michalo Napisano 17 Lipiec 2018 Napisano 17 Lipiec 2018 Hej, fajne obrazki, bardzo fajne. Dwarf - wygląda jakby się wybijał w górę. A tak to bomba. Czarodziejka - Mam wrażenie jakbyś chciał za dużo tam wsadzić, za dużo się dzieje.
Meve Napisano 19 Lipiec 2018 Autor Napisano 19 Lipiec 2018 michalo - coś w tym jest, dzięki za komentarz :) wezmę pod uwagę przy następnej pracy Boris - porównałam te dwa programy na tutorialach, czytałam też opinie i wybrałam w końcu Spine. Ale fakt, są podobne. Poradników mam pod ręką sporo, tylko wiesz jak to jest... Jak się dlugo siedzi nad jedną pracą, to niektóre rzeczy umykają, dobrze jest poprosić o komentarz :)
Rekomendowane odpowiedzi