Napisano 6 Wrzesień 20186 l Czołem! Mam zamiar wrzucać tu co jakiś czas swoje krótkie animacje. Będą to rzeczy robione bez specjalnej napinki, bez polerowania - wszystko to co animuję, bo akurat mam ochotę, pomysł i flow;] W większości przypadków będą to pętle. Na pierwszy ogień lecą mrożące krew w żyłach Szkieletory. Miłego odbioru. Pzdr. Edytowane 6 Wrzesień 20186 l przez rus3k
Napisano 6 Wrzesień 20186 l Ha ha! :D dobre i urocze! Kilka razy obejrzałem. Jedynie przydało by się więcej wysiłku przy wyjmowaniu włóczni z hełmu.
Napisano 8 Wrzesień 20186 l Autor Tym razem Hipek w czajniku. Coś tam lekko nie pykło z maskowaniem, ale co tam... Ważne że się rusza;] [video=youtube_share;5niPoVcSF8w] @michalo - Dzięki. Tak jest mogło być trochę więcej wysiłku
Napisano 12 Wrzesień 20186 l Autor Tym razem kilka kolorowych robotów [video=youtube_share;bNitZvVXbk8]
Napisano 12 Wrzesień 20186 l Autor michalo napisał: Mają klimat te twoje pracki i fajny styl. Dawaj dalej :) Dzięki!. Taki mam plan;]
Napisano 14 Wrzesień 20186 l Autor Tym razem trochę dłuższe. Czas produkcji - 6h;] Jedna z wizualizacji koncertowych dla zespołu Paprika Korps.
Napisano 14 Wrzesień 20186 l Jako twój wierny fan na tym forum powiem - zajebiste! Lubię widzieć rękę a nie filtr wygładzający pociągnięcia. I te kolorki ;) Mówisz "Jedna z...". Pokażesz więcej?