Napisano 20 Styczeń 20196 l Witam wszystkich braci i siostry w rysunku ;) Postaram sie powrzucać rzeczy które robie na bieżąco. Cwiczenia i nowe projekty. Jestem otwarty na konstruktywna krytykę. Portret z dzisiejszego dnia i szkice z tamtego tygodnia: - - - Połączono posty - - - [/img] - - - Połączono posty - - - [/img] [/img] [/img] Edytowane 28 Styczeń 20196 l przez CocoJambo
Napisano 7 Luty 20196 l Autor Przemalowałem wampira który mi się nie do końca podobał. Teraz wygląda lepiej i bardziej jak wampir. [/img]
Napisano 25 Luty 20196 l 1 wersja wampira jest lepsza.Poza z 1 nadaje mu jakiś charakter .W 2 stoi trochę jak słup .Nawet barwa skory w 1 jest bardziej wampirowata .1 jest starannie pomalowana.2 jest trochę niedbale .Nie wiem czy to zasługa tego ze przy jedynce wzorowałaś się na refce a w 2 już nie ale 1 bardziej mi do gustu przypadła-więcej w niej zycia.Kolorki w 1 tez sa lepsze.Szkice twrzy naprawdę spoko.
Napisano 4 Marzec 20196 l hej, znasz taki kanal na yt ProkoTV? ma bardzo fajne filmy na temat budowy twarzy itd. Bardzo mi pomogl (chociaz dalej nie umiem), moze tez uznasz jego filmiki za przydatne :) pozdrawiam!
Napisano 5 Marzec 20196 l Autor hej, jasne że znam Proko :) Bardzo przydatne są jego filmy. MazdaR92- fajnie ze Ci się podoba :) Ja jestem jednak bardziej zadowolony z 2 podejścia.