CocoJambo Posted January 20, 2019 Posted January 20, 2019 (edited) Witam wszystkich braci i siostry w rysunku ;) Postaram sie powrzucać rzeczy które robie na bieżąco. Cwiczenia i nowe projekty. Jestem otwarty na konstruktywna krytykę. Portret z dzisiejszego dnia i szkice z tamtego tygodnia: - - - Połączono posty - - - [/img] - - - Połączono posty - - - [/img] [/img] [/img] Edited January 28, 2019 by CocoJambo
CocoJambo Posted January 28, 2019 Author Posted January 28, 2019 Pracki z tego tygodnia, postać i portrecik. [/img] [/img]
CocoJambo Posted February 7, 2019 Author Posted February 7, 2019 Przemalowałem wampira który mi się nie do końca podobał. Teraz wygląda lepiej i bardziej jak wampir. [/img]
MazdaR92 Posted February 25, 2019 Posted February 25, 2019 1 wersja wampira jest lepsza.Poza z 1 nadaje mu jakiś charakter .W 2 stoi trochę jak słup .Nawet barwa skory w 1 jest bardziej wampirowata .1 jest starannie pomalowana.2 jest trochę niedbale .Nie wiem czy to zasługa tego ze przy jedynce wzorowałaś się na refce a w 2 już nie ale 1 bardziej mi do gustu przypadła-więcej w niej zycia.Kolorki w 1 tez sa lepsze.Szkice twrzy naprawdę spoko.
Rozpu Posted March 4, 2019 Posted March 4, 2019 hej, znasz taki kanal na yt ProkoTV? ma bardzo fajne filmy na temat budowy twarzy itd. Bardzo mi pomogl (chociaz dalej nie umiem), moze tez uznasz jego filmiki za przydatne :) pozdrawiam!
CocoJambo Posted March 5, 2019 Author Posted March 5, 2019 hej, jasne że znam Proko :) Bardzo przydatne są jego filmy. MazdaR92- fajnie ze Ci się podoba :) Ja jestem jednak bardziej zadowolony z 2 podejścia.
Recommended Posts