kuback Napisano 22 Marzec 2019 Share Napisano 22 Marzec 2019 Witam. Mam scenę jak poniżej i w trybie Realistic nie widać nałożonych tekstur. Widok i kolor jest taki jak kolor linii obiektu (u góry z prawej strony). Szukałem i nie potrafiłem znaleźć ustawień , które by urealniły ten widok. Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 23 Marzec 2019 Share Napisano 23 Marzec 2019 może w zakładce Display, tam jest ustawienie trybu wyświetlania po materiale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuback Napisano 23 Marzec 2019 Autor Share Napisano 23 Marzec 2019 Dziękuję, ale niestety nic nie pomogło a próbowałem chyba wszystkiego. Przekopiowałem już całość do innego pliku abynie marnować czasu. Pozdrowienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seblen11 Napisano 25 Marzec 2019 Share Napisano 25 Marzec 2019 A w Material Editor masz aktywny podświetlony -Show shaded Material in Viewport (klika się to dla każdego z osobna materiału) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi