Jump to content

Recommended Posts

• Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

w ogóle to ja nie umie wypatrzyć o co chodzi z tymi cieniami czy co to tam jest na tej ścianie, a te 2 prostokąty to co to jest? te cienie jeśli to są cienie to jakoś brzydko wyszły wg mnie. no i obróz (wow w życiu nie pisałem tego słowa:| jeśli popełniłęm w nim błąd to sory:)) sztucznie wygląda (chodiz o kształt tam gdzie zwisa a nie o teksturke)

Posted

gutek -> obrus :)

CyCek, jak dla mnie troche malo czytelnie - w pierwszym momencie nie wiedzialam czy to stol czy lozko, krzesla tez wygladaja dziwnie...przydaloby sie jeszcze troche detali no i jeszcze troche pracy. pozdrawiam :)

Posted

hehe wow więcej błędów już nie mogłęm zrobić:)

CyCek może narazie usuń te cienie? bo one naprawde są denerwujące:) nie wiem co tam co jest:)

Posted

jak dla mnie to za jasno o wiele za jasno chyba to jakaś wizja katastrofy jak sie ziemia do słońca zbliży to tak pewnie bedzie ale dobra ten portret to sam namalowałeś?

Posted

jeżeli używasz standardowego directional jako skylight to raczej masz coś pokaszanione z ustawieniami tegoż [paranoja z cieniami na ścianach]. Zresztą może być spróbował oświetlenia fotometrycznego? powinno dać zdecydowanie lepsze efekty.