persching Posted November 10, 2004 Posted November 10, 2004 Pokój zrobiony przypadkiem i dla zabawy, walczę jeszcze ze wszystkim, ale głównie ze światłem... no i oczywiście co byście poprawili
gutek Posted November 10, 2004 Posted November 10, 2004 w ogóle to ja nie umie wypatrzyć o co chodzi z tymi cieniami czy co to tam jest na tej ścianie, a te 2 prostokąty to co to jest? te cienie jeśli to są cienie to jakoś brzydko wyszły wg mnie. no i obróz (wow w życiu nie pisałem tego słowa:| jeśli popełniłęm w nim błąd to sory:)) sztucznie wygląda (chodiz o kształt tam gdzie zwisa a nie o teksturke)
curka Posted November 10, 2004 Posted November 10, 2004 gutek -> obrus :) CyCek, jak dla mnie troche malo czytelnie - w pierwszym momencie nie wiedzialam czy to stol czy lozko, krzesla tez wygladaja dziwnie...przydaloby sie jeszcze troche detali no i jeszcze troche pracy. pozdrawiam :)
gutek Posted November 10, 2004 Posted November 10, 2004 hehe wow więcej błędów już nie mogłęm zrobić:) CyCek może narazie usuń te cienie? bo one naprawde są denerwujące:) nie wiem co tam co jest:)
persching Posted November 13, 2004 Author Posted November 13, 2004 kilka drobnych poprawek. @gutek : te cienie to cienie okna i otoczenia.
spike Posted November 13, 2004 Posted November 13, 2004 jak dla mnie to za jasno o wiele za jasno chyba to jakaś wizja katastrofy jak sie ziemia do słońca zbliży to tak pewnie bedzie ale dobra ten portret to sam namalowałeś?
Marcin Y Posted November 13, 2004 Posted November 13, 2004 jeżeli używasz standardowego directional jako skylight to raczej masz coś pokaszanione z ustawieniami tegoż [paranoja z cieniami na ścianach]. Zresztą może być spróbował oświetlenia fotometrycznego? powinno dać zdecydowanie lepsze efekty.
Recommended Posts