Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano
  • Autor

nie dziwie ci sie , ze teksturowania mi niezazdroscisz bo ja jeszcze niezaczolem teksturowac..na kacu samym sie tym zajme!!!! czytaj poprzednie posty[piwo]..dzieki za wypowiedz

• Odpowiedzi 74
  • Wyświetleń 5,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

pablo nie wiem kiedy jak joz uznam ze starczy i wtedy zaczne sie zastanawiac nad textutkami[piwo]

Napisano
  • Autor

pousowam pare niepotrzebnych czesci..poprzycinam jak zywoplot..i spowrotem do modelowania[piwo]

Napisano

hmm...niezle...dalbym u gory na tej\"glowie\" takie jakby faldy...cos podobnego do mozgu:)

pozdro

Napisano

Hmm ciekawie to wygląda chodź nie wiem co przedstawia :D no ale wogole imponujące :D

Napisano
  • Autor

czasem brak joz sil i natchnienia jak widzisz innych pracki czasem sie odechciewa bhyy[piwo]

Napisano
  • Autor

spoko nez nauczysz sie ,nic odrazu..ja tez jeszcze musze sie duzo nauczyc[piwo]

Napisano

no tak jush jest niestety :P ale dasz rade wierze w Ciebie :)

Napisano
  • Autor

dzieki..musze sie wkacu wziac w garsc i zrobic jakis update ..ale ostatnio bawie sie textutkami[piwo]

Napisano

wiesz jush nie robie tego yugo bo mi nie wyszedł ale moshe zaczne w dlugi weekend[piwo] czekam na update

Napisano

Ja uwarzam ze praca jest super , i ładnie sie prezentuje ale textur jakos brakuje postaraj jzu sie je dowalic bo uwarzam ze ze same textury to 75% roboty w maxie niom nie ?

Napisano

tylko ten model nie ma jeszcze texturek bo on go nadal modeluje :D

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności