Gość Camel Napisano 11 Listopad 2004 Napisano 11 Listopad 2004 Przenioslem swojego GT500 z galerii do wip. To byl pierwszy moj model i zrobilem go jakies 2 lata temu, a teraz postanowilem poprawic wszystkie bledy i ulepszyc co sie da. Prosze o komentarze i wskazowki.
slim_sandman Napisano 11 Listopad 2004 Napisano 11 Listopad 2004 ja odobiście nie bardzo lubie poprawiać, wolał bym zrobic od nowa
Gość Camel Napisano 11 Listopad 2004 Napisano 11 Listopad 2004 Tez nad tym myslalem, zeby zaczac od nowa. I jeszcze nie wiem czy tak nie zrobie. Zobacze jak mi bedzie szlo. pozdr
Gość eax Napisano 11 Listopad 2004 Napisano 11 Listopad 2004 no widze ze nie tylko ja lubie muscle car'y :), sam sie niedlugo za jakis zabiore...
Kryhas Napisano 11 Listopad 2004 Napisano 11 Listopad 2004 Nie zaczynaj od nowa. Skoncentruj się na Mustangu GT Concept a Elenora potem poprawisz, bo to nie ma sensu robić trzy prace na raz.
chveti Napisano 11 Listopad 2004 Napisano 11 Listopad 2004 daj linka do blueprintów Eleonor ... świetne auto :) a prackę zacznij od nowa O_o
Rekomendowane odpowiedzi