Guest Camel Posted November 11, 2004 Posted November 11, 2004 Przenioslem swojego GT500 z galerii do wip. To byl pierwszy moj model i zrobilem go jakies 2 lata temu, a teraz postanowilem poprawic wszystkie bledy i ulepszyc co sie da. Prosze o komentarze i wskazowki.
slim_sandman Posted November 11, 2004 Posted November 11, 2004 ja odobiście nie bardzo lubie poprawiać, wolał bym zrobic od nowa
Guest Camel Posted November 11, 2004 Posted November 11, 2004 Tez nad tym myslalem, zeby zaczac od nowa. I jeszcze nie wiem czy tak nie zrobie. Zobacze jak mi bedzie szlo. pozdr
Guest eax Posted November 11, 2004 Posted November 11, 2004 no widze ze nie tylko ja lubie muscle car'y :), sam sie niedlugo za jakis zabiore...
Kryhas Posted November 11, 2004 Posted November 11, 2004 Nie zaczynaj od nowa. Skoncentruj się na Mustangu GT Concept a Elenora potem poprawisz, bo to nie ma sensu robić trzy prace na raz.
chveti Posted November 11, 2004 Posted November 11, 2004 daj linka do blueprintów Eleonor ... świetne auto :) a prackę zacznij od nowa O_o
Recommended Posts