RK Napisano 11 Listopad 2004 Napisano 11 Listopad 2004 750 poly, jedna tekstura 512. Strasznie nudne bo na mundurze nie ma żadnych detali i nie do końca wiadomo co z tym zrobić.
Witcher Napisano 11 Listopad 2004 Napisano 11 Listopad 2004 ogólnie nie jest źle, ale do poprawki mogłyby iśc ręce, buty i twarz, wg, mnie na twarz możnaby jeszcze zużyc trochę więcej poly, bo teraz jakaś taka płaska.
KLICEK Napisano 11 Listopad 2004 Napisano 11 Listopad 2004 jak na 750 poly to fajnie :) troche szfankuja stupki i twarz lekko plaskawa. Jezeli chodzi o texturke to wiem co czujesz ostatnio tez bazgralem mundury i tez nie bylo jak detali wsadzic :|
spinoza Napisano 11 Listopad 2004 Napisano 11 Listopad 2004 ... hmm całe ubranie troche rozjaśnić , pogiecia i fałdy skontrastować , dodać troche przebarwień i wytarć w newralgicznych miejscach ...
haliq Napisano 11 Listopad 2004 Napisano 11 Listopad 2004 Swoimi krz...(khem) kształtami wygląda trochę jak z karykaturki. Wiesz co mi najbardziej nie pasuje? Skóra na rękach wygląda zupełnie inaczej niż na twarzy. Ale spoko, jeden updejcik i będzie lux.
RK Napisano 11 Listopad 2004 Autor Napisano 11 Listopad 2004 Dzięki za pomoc- naprawdę się przydała, tym bardziej że to jednodniówka i dziś musi być zdana do klienta. Poligonów dodać nie mogę- i tak o 50 przekroczyłem limit. Stopy i dłonie już idą do porawki. Dałem mu brzuszek bo bez niego był po prostu żałośnie nudny a to jedyna rzecz jaka przyszła mi do głowy. Kolorów niestety zmieniać nie mogę (oczywiście podbiję kontrast ale wytarcia i przebarwienia nie wchodzą w grę- ma być według federal standard i na płasko).
RK Napisano 11 Listopad 2004 Autor Napisano 11 Listopad 2004 Z tego co wiem- robiący symulator amerykańskiego pancernika. Koniec końców- jego wybór- moje zadanie to dać mu to czego chce i zabrać to czego chcę ja :D
haliq Napisano 11 Listopad 2004 Napisano 11 Listopad 2004 A czy to, co bierzesz bo chcesz, jest odwrotnie proporcjonalne do ilości polych? Bo jeśli tak to ja zaczne plane sprzedawać :P
RK Napisano 11 Listopad 2004 Autor Napisano 11 Listopad 2004 Chciałbym ale to nijak nie połączone. Inna rzecz że gdybyś robił 3d do komórek to -przynajmniej z tego co ja do tej pory widziałem- faktycznie oni płacą najwięcej w przeliczeniu na poligon :D.
Rekomendowane odpowiedzi