plasti Napisano 4 Listopad 2010 Share Napisano 4 Listopad 2010 tutaj zas wypiszmy ile juz czasu gramy i jakim songiem czy riffem zrywajacym beton mozemy sie poszczycic :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirx Napisano 11 Listopad 2010 Autor Share Napisano 11 Listopad 2010 Ja gram do 7 lat ale miałem roczną przerwę i zacząłem znowu grać na elektryku :) Ulubione opanowane: z klasyka: Romance, El'Mariachi, Tears in heven i masa innych utworów "clasycznych" oraz Chopin'a; z elektryka: T.N.T, Highway to hell, Smoke on the wather, When the smoke is going down, Koniec, We will rock you, Show must go on, Hey Jo, and more... pzd. Daniel :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 11 Listopad 2010 Share Napisano 11 Listopad 2010 2 latka :) mississippi queen grupy Mountain, master of puppets/orion/enter sand man Metallica, tenacious D metel/belzeboss/kickapoo, led zeppelin stairway to heaven, green day know your enemy, dżem czerwony jak cegła/ wehikuł czasu i w pytkę więcej :) salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirx Napisano 12 Listopad 2010 Autor Share Napisano 12 Listopad 2010 Jak mogłem zapomnieć dżem! wehikuł czasu oraz whisky:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 14 Grudzień 2010 Share Napisano 14 Grudzień 2010 no moim takim kozackim kawalkiem ktorym moge sie poszczycic, jesli chodzi o szybkosc i trudnosc wykonania to Trivium - Blinding tears will break the skies (c: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirx Napisano 15 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 15 Grudzień 2010 Aaa bajer. śpiewasz? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 16 Grudzień 2010 Share Napisano 16 Grudzień 2010 czasami do rosolu, ale nie mam za szczegolnego glosu, przewaznie dzem albo nickelbacka, teraz mam zajawke na Dean Martin - Let it snow :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 16 Grudzień 2010 Share Napisano 16 Grudzień 2010 oj, przepraszam pomylilem kawalki trivium :P chodzilo o fugue, tamten tez gram, ale ten jest kozak na maxa, jeszcze raz sorry :] >>>>>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirx Napisano 18 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2010 Wow, racja szybki jest. Podzielił byś się tabami? :) Ja zacząłem męczyć solo Highway to hell (wcześniej umiałem tylko gitarę rytmiczną). Nie docenialem Angusa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 18 Grudzień 2010 Share Napisano 18 Grudzień 2010 hehe, tez tak mialem, jak pozniej zajelo mi wiecej czasu niz myslalem zagranie czegos ac/dc :] tu masz skarbiec tabow, znajdziesz wszystko>>> http://www.ultimate-guitar.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirx Napisano 19 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 19 Grudzień 2010 Jak patrzeć tylko na nuty to banał ale już czas, nie szybkość lecz moment w którym on to gra, to przeciąganie dźwięków ich podciąganie no i legata.... maskara :P PS. Ha ultimate g też nie ma Republiki agh... Nie mogę znaleźć białej flagi na gitarę mam tylko fortepian i muszę przyznać że to dopiero hardcore. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 24 Grudzień 2010 Share Napisano 24 Grudzień 2010 no co do nut to rzadko sie spotyka kozacki kawalek konkretnie zapisany w nutach, muzyka rockowa ma to do siebie ze wrecz przciwnie nie moze byc przesadzona w trudnosci i ilosci dzwiekow na takt, bo sie robi smietnik niestety :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 17 Styczeń 2011 Share Napisano 17 Styczeń 2011 kurdę męcze solówkę Hot For Teacher Van Halena i czał czas stopuje się przy przejściu na taping :((((( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirx Napisano 19 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 19 Styczeń 2011 Uuu... Eddie to mistrz tapingu więc łatwo nie będzie ale warto zagrać całość np 2x wolniej. pomaga. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi