stobolewski Napisano 9 Sierpień 2019 Napisano 9 Sierpień 2019 Cześć (po dość długiej przerwie). Kupiłem (ponad rok temu) Corela w wersji X4. Przez około rok siedział na dysku i wszystko było cacy. Teraz przy próbie instalacji przy 26% dostaję tajemniczy komunikat o błędzie i nici z instalacji softu. Komp i jego konfiguracja takie same a po przeinstalowaniu systemu (na ten sam) Corel się buntuje. Wiem że to "ubogi" program i mam Adobe, ale muszę od czasu do czasu coś ogarnąć w corelu. Komunikat błędu: Cytat Błąd podczas przeprowadzania transformacji. Sprawdź czy podane ścieżki transformacji są prawidłowe. Ktoś wie o co mu chodzi ? Instalkę mam na dysku, w pliku XML niby ścieżki do odpowiednich plików wyglądają ok. Błąd wskakuje podczas instalacji Corel Photopaint. Odznaczenie instalowania go nic nie zmienia.
mandragora Napisano 9 Sierpień 2019 Napisano 9 Sierpień 2019 sprawdź czy w rejestrze coś nie siedzi, piszesz, że to reinstalacja systemu a nie postawienie go od nowa dlatego coś mogło zostać, sprawdź też czy dysku bądz folderu nie masz na tylko do odczytu
stobolewski Napisano 9 Sierpień 2019 Autor Napisano 9 Sierpień 2019 reinstalacja ale z usunięciem partycji systemowej :) Cos czytam na necie, że niby X4 nie działa pod win 8.1 ale przecież działała bez problemów przez prawie rok 😕
Rekomendowane odpowiedzi