Łukasz Misztela Napisano 12 Listopad 2004 Napisano 12 Listopad 2004 a to kolejny moj wip:D teraz jak wczesniej mi pisaliscie bede go robil bardziej zroznicowanymi metodami:D czekam na krytyke ta pozytywna i niegatywna:D
Łukasz Misztela Napisano 12 Listopad 2004 Autor Napisano 12 Listopad 2004 kolejna faza pracki mam problemy z twarzyczka :(
prabab Napisano 12 Listopad 2004 Napisano 12 Listopad 2004 Troche za jasna skóra i za duże oko, ale ogólnie jest ok. Sam przed chwilą uczyłem się rysować dziecko ;)
prabab Napisano 12 Listopad 2004 Napisano 12 Listopad 2004 Wciąż mi bardzo niepasuje oko. A tak przy okazji, oczy chyba są w takich wgłębieniach pod czołem, a nie uwypukleniach? :D
spoon Napisano 12 Listopad 2004 Napisano 12 Listopad 2004 zgadzam sie że oko nie zapowiada sie dobrze. w ogóle cos perspektywa głowy pokręcona :/
Łukasz Misztela Napisano 12 Listopad 2004 Autor Napisano 12 Listopad 2004 mala poprawka:D oko na bank zmienie ale mam problem z dobraniem koloru skory ;(
prabab Napisano 12 Listopad 2004 Napisano 12 Listopad 2004 No wiesz, ja zrobiłem swojego dzieciaka troche zbyt bladego ;) Może spróbuj wziąść kolor skóry z jakiegoś zdjęcia, oświetlonego z podobnym natężeniem jak twój obrazek?
Łukasz Misztela Napisano 12 Listopad 2004 Autor Napisano 12 Listopad 2004 no tak tak ale ja chce sie nauczyc dobierac kolor:D ej prabab a ty gdzie masz watek z tym dzieciakiem??jest gdzies na forum? chcaiel bym zobaczyc
michaueq Napisano 13 Listopad 2004 Napisano 13 Listopad 2004 hehe... też kiedyś narysowałem dzieciaka ale troszke młodszego ;) wyszedł raczej jak jakiś staruszek.. a kolory.. chyba długo siedział na słońcu... ale może coś Ci to pomoże :)
Łukasz Misztela Napisano 13 Listopad 2004 Autor Napisano 13 Listopad 2004 prabab chodzilo mi o to bys mi powiedzial gdzie jest twoja pracka a nie wrzucal ja do mojego wipa :/ taksamo michaueq to samo tyczy sie do ciebie mam do was proszbe skasujecie te posty bo mam zamiar umiescic kolejny upade ale chcial bym miec tego wipa tak jak poprzedniego bez zadnych innych pracek! z gory dziekuje!
Rekomendowane odpowiedzi