Napisano 14 Listopad 200420 l Mam problem z wymiarami, chce wymodelowac swuj pokuj ale niewiem gdzie się wybiera wymiary ścian, np. sciany buduje wchodyc do .AEC Extended. i tam jest .Wall. i jak ustawic dlugosc scianz ta ma np. 3 m ____________________ | | |ta 2 m | |
Napisano 14 Listopad 200420 l Autor zrób boxa 2x3 i po krawędziach zrób wall i tyle pozdro no ok a jak jest takie cos
Napisano 14 Listopad 200420 l Stawiasz boxa 22x6 dzielisz go potem bawisz sie nim az do uzyskania odpowiedniego za pomoca Editable Poly a potem usuwasz zbedne krawedzie.
Napisano 14 Listopad 200420 l Autor Stawiasz boxa 22x6 dzielisz go potem bawisz sie nim az do uzyskania odpowiedniego za pomoca Editable Poly a potem usuwasz zbedne krawedzie. aha czyli niema jakiegoś bardziej profesjonalnego sposobu na to ??
Napisano 14 Listopad 200420 l ale kręcicie z tym boxem ... robisz splina ... (zawsze przy wykreslaniu masz podane Delty na dole wiec dlugosc juz masz) i kreslisz kreslisz ... pozneij wlacasz snap2d/3d jak tam chcesz ... i jedziesz ...
Napisano 14 Listopad 200420 l Autor ale kręcicie z tym boxem ... robisz splina ... (zawsze przy wykreslaniu masz podane Delty na dole wiec dlugosc juz masz) i kreslisz kreslisz ... pozneij wlacasz snap2d/3d jak tam chcesz ... i jedziesz ... wybacz, ale czy myglbys powiedziec co to splina i jak sie wlancza snap2d/3d dzieki z gory za wytlumaczenie pozdro
Napisano 14 Listopad 200420 l hmmm.... mam dla ciebie rozwiązanie twoich problemów - F1. Tam jest napisane co to spliny i snapy. pozdro
Napisano 14 Listopad 200420 l Autor hmmm.... mam dla ciebie rozwiązanie twoich problemów - F1. Tam jest napisane co to spliny i snapy. pozdro oto chodzi ze nie ma plikow z Helpa :P
Napisano 14 Listopad 200420 l proponuje napisac do discreta widocznie zapomnieli ci ich przyslac :) mail powinien zalatwic sprawe pozdro zią :)
Napisano 14 Listopad 200420 l Autor proponuje napisac do discreta widocznie zapomnieli ci ich przyslac :) mail powinien zalatwic sprawe pozdro zią :) a niemozecie pwoiedziec co to jest :)
Napisano 14 Listopad 200420 l Autor dobra to dam sobie spokuj z tym, a powiecie mi w jaki sposub zaimortowac obraz zeby puzniej mozna bylo edytowac bryłe na jego kuntury ??
Napisano 14 Listopad 200420 l naciskasz "M" i przy diffuse naciskasz kwadracik wybierasz bitmap podajesz ścieżke i nakładasz na plane najlepiej o wymiarach co masz obrazek a i żeby było widać zaznaczasz takiego niebieko-białego sześcianika pozdro