[email protected] Napisano 31 Marzec 2020 Napisano 31 Marzec 2020 chcę narysować kwadrat o wymiarach 1500mm na 1500mm o grubości 40mm jak to zrobic by te wymiary byly dokaldne, mam najnowsza wersje blendera i toche sie w niej gubie oraz mam drugie pytanie jak sprawdzić wymiar jakiegoś przedmiotu ? jest wgl taka możliwość? z gory dziekuje za odpowiedz jestem poczatkujacy
Maciek Jutrzenka Napisano 31 Marzec 2020 Napisano 31 Marzec 2020 (edytowane) wstawiasz boxa. i wpisujesz 😄 tylko potem sobie daj ctrl+a i apply scale Edytowane 31 Marzec 2020 przez Maciek Jutrzenka
[email protected] Napisano 31 Marzec 2020 Autor Napisano 31 Marzec 2020 1 minutę temu, Maciek Jutrzenka napisał: wstawiasz boxa. i wpisujesz 😄 tylko potem sobie daj ctrl+a i apply scale a jak zmienic jednostke na mm?
Maciek Jutrzenka Napisano 31 Marzec 2020 Napisano 31 Marzec 2020 1 godzinę temu, [email protected] napisał: a jak zmienic jednostke na mm? po prostu wpisz 50mm 😛 możezs też robić wszelkie działania matematyczne typu np 100cm/5 i wtedy ci automatycznie wpisze 20cm 🙂
Rekomendowane odpowiedzi