chmielus Napisano 22 Styczeń 2021 Napisano 22 Styczeń 2021 Witam Was bardzo serdecznie! Być może widzieliście kilka moich filmów z testowania systemów MotionCapture - Xsens. Ostatnio bardzo dużo się działo i nie znalazłem niestety tak dużo czasu na przygotowanie kolejnej porcji filmów z tych testów (Ale z tym będę jeszcze wracał w innym formacie, ale to raczej w innym temacie :)). Chciałbym podrzucić Wam mój ostatni film, gdzie wspólnie z kolegą i z naszymi znajomymi ze studia Motion Capture w Warszawie, przygotowaliśmy krótki film, opisujący jak działają systemy Motion Capture - w prostej formie Video z najważniejszymi punktami. Jeżeli chcielibyście poszerzyć swoją wiedzę lub potraktować to jako ciekawostkę, to zapraszam do obejrzenia mojego materiału, który przygotowałem :). Co to jest Motion Capture? - materiał na kanale YT. Zapraszam do komentowania, zadawania pytań i poprawiania mnie, jeżeli znajdziecie jakieś błędy - zdarza mi się coś przeoczyć, zwłaszcza że ostatni czas to istne szaleństwo u mnie :). 1
Rekomendowane odpowiedzi