Rafal Napisano 16 Listopad 2004 Napisano 16 Listopad 2004 Witam. Nie wiedziałem w którym dziale ją umieścić, czy w finished czy w game art. Nie wiem czy będę jeszcze coś przy małpiszonie dłubał- model uważam raczej za skończony. http://bro.frontstudios.com/rendery/MOnkey_01.jpg Pozdro
tweety Napisano 16 Listopad 2004 Napisano 16 Listopad 2004 noo... nice work, gorylek jak moja sąsiadka o poranku :D
haliq Napisano 16 Listopad 2004 Napisano 16 Listopad 2004 mi to jakoś tak niestrawnie wygląda. Do jakiej to gry?
Georgas Napisano 16 Listopad 2004 Napisano 16 Listopad 2004 Niezbyt ta teksturka i te postrzępione końce POPRACUJ JESZCZE NAD TYM bo nieźle może to wyglądać po doprzcowaniu
spinoza Napisano 16 Listopad 2004 Napisano 16 Listopad 2004 hmmm nie no mnie sie akurat texturka podoba , za to model jakis dziwny, topologia siatki jak do highpoly , wszystko jakies takie obłe, brakuje jakiejś zadziorności ... ps . to do jakiegoś konkretnego projektu czy do portfolio ???
KLICEK Napisano 16 Listopad 2004 Napisano 16 Listopad 2004 mi tez sie podoba , ale czy figura modelu jest aby napewno dobra ? chodzi o sam tyl.
RK Napisano 16 Listopad 2004 Napisano 16 Listopad 2004 Model trochę jakby z topiącego się wosku. Tekstura o niebo lepsza.
Rafal Napisano 17 Listopad 2004 Autor Napisano 17 Listopad 2004 Witam ps . to do jakiegoś konkretnego projektu czy do portfolio ??? Modelowałem tak sobie, do żadnego projektu - do portfolio może, o ile bedzie mi się chiało jeszcze poprawiać. mi tez sie podoba , ale czy figura modelu jest aby napewno dobra ? chodzi o sam tyl. jutro zamieszcze bluprinta. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi