Napisano 16 Listopad 200420 l Witam. Nie wiedziałem w którym dziale ją umieścić, czy w finished czy w game art. Nie wiem czy będę jeszcze coś przy małpiszonie dłubał- model uważam raczej za skończony. http://bro.frontstudios.com/rendery/MOnkey_01.jpg Pozdro
Napisano 16 Listopad 200420 l Niezbyt ta teksturka i te postrzępione końce POPRACUJ JESZCZE NAD TYM bo nieźle może to wyglądać po doprzcowaniu
Napisano 16 Listopad 200420 l hmmm nie no mnie sie akurat texturka podoba , za to model jakis dziwny, topologia siatki jak do highpoly , wszystko jakies takie obłe, brakuje jakiejś zadziorności ... ps . to do jakiegoś konkretnego projektu czy do portfolio ???
Napisano 16 Listopad 200420 l mi tez sie podoba , ale czy figura modelu jest aby napewno dobra ? chodzi o sam tyl.
Napisano 17 Listopad 200420 l Autor Witam ps . to do jakiegoś konkretnego projektu czy do portfolio ??? Modelowałem tak sobie, do żadnego projektu - do portfolio może, o ile bedzie mi się chiało jeszcze poprawiać. mi tez sie podoba , ale czy figura modelu jest aby napewno dobra ? chodzi o sam tyl. jutro zamieszcze bluprinta. Pozdrawiam