Kamil Ciechanowicz Napisano 5 Kwiecień 2003 Napisano 5 Kwiecień 2003 Tak jak mowilem wysylam update\'a cmenatrza ,krytykujcie i oceniajcie ile wlezie :)
Pablo Napisano 6 Kwiecień 2003 Napisano 6 Kwiecień 2003 no juz lepiej....tylko co niektore rzeczy sa za kanciate...np. duzy krzyz , przydaloby sie takze jakies napisy na tych nagrobkach...ogolnie wporzo:)
al3r Napisano 6 Kwiecień 2003 Napisano 6 Kwiecień 2003 No no.. Widze ze ogrodzonko dales i ziemie. Ale czegos tu brakuje - zroznicowanych drzew. Poobracales je ale jedna rzecz je zdradza - polozenie galezi. Wszystkie sa na tych samych wysokosciach i poobracanie duzo nie daje. Poprzemieszczaj loowo galezie niekture wyzej z 0,5 m niektore nizej i je tez mozesz poobracac. Jak Ci sie uda zrobic zludzenie zroznicowanych drzew to stary - edzie luksus. Ogulnie mi sie podoba. Moze keidys jak bedziesz modelowal szczegolowy posag - nie wiem jakis aniol czy szatan to przypomnij sobie ta scenke i wstaw go do niej. No i najwazniejsze - pracuj, pracuj...
Triple X Napisano 6 Kwiecień 2003 Napisano 6 Kwiecień 2003 czy ja iwdze efekt fog w environmencie :] ale ogólnie wporzo tylko popracuj nad parametrami mgły i moż eużyj skruptu e-light aby było lepsze oswietlenie ;)
Kamil Ciechanowicz Napisano 6 Kwiecień 2003 Autor Napisano 6 Kwiecień 2003 Mi sie wydaje ze taka mgla jest najodpowiednia ,i nic w niej nie brakuje :) , oswietlenie --mozliwe ze cos zmienie , no i te drzewka jeszce jak co to poprawie ,niedlugo update bedzie :) ,kurcze a moze moglem najpierw na Vipa?:) 3mcie sie dzieki za odpowiedzi
Tomek Kosiorek Napisano 6 Kwiecień 2003 Napisano 6 Kwiecień 2003 mogles na WIP\'a i nawet w tym samym topicu ale trudno-chyba sie spieszyles[heej]
NeZik Napisano 13 Kwiecień 2003 Napisano 13 Kwiecień 2003 Mi tesh sie zbytnio nie podoba bo ta mgla jest jakas dziwna taka kropkowata
NeZik Napisano 22 Kwiecień 2003 Napisano 22 Kwiecień 2003 ten krzyż pierwszy kańciaty a pozatym nie pasuje mi do otoczenia ale pozatym ok :)
Rekomendowane odpowiedzi