Mr Pank Napisano 16 Listopad 2004 Napisano 16 Listopad 2004 robo jest całkowicie wykonany z metalu sympatyczny, nie pije, nie pali i się nie opala;) żywi sie śrubkami , puszkami i innymi śmieciami jak na razie jest w trakcie produkcj, już niedługo w sklepach
Mr Pank Napisano 16 Listopad 2004 Autor Napisano 16 Listopad 2004 Gdybym miał mocniejszego kompa ta postać już dawno by chodziła Ale niestety stoję w miejscu „jak na razie „ "face"
uncle Napisano 16 Listopad 2004 Napisano 16 Listopad 2004 prosty i sympatyczny :) fajny, jedyne co mnie razi to te tabliczki w ustach nierozumiem ich celu, ale jak juz musza byc to zrobilbm je na osobnym obiekcie bo narazie to wyglodaja jak wprasowane, imho dziwnie one wyglodaja :)
Mr Pank Napisano 16 Listopad 2004 Autor Napisano 16 Listopad 2004 wir i to bedzie wszystko jak narazie praca jest w polowie skonczona postac zawiera około 150.000 fases jeszcze tło a moj komp się zapali mile widziana cięża krytyka pozdro
Knysha Napisano 16 Listopad 2004 Napisano 16 Listopad 2004 Model fajny, przyjemny. Tez nie rozumiem po co te tabliczki przy 'ustach', no ale skoro to twoj pomysl :)...
Mr Pank Napisano 16 Listopad 2004 Autor Napisano 16 Listopad 2004 chyba przyznasz że lepiej wygląda z tabliczkami niż bez
Knysha Napisano 16 Listopad 2004 Napisano 16 Listopad 2004 Hmm czy ja wiem. Daj render modelu z teksturka bez tych tabliczek :>. Ja bym ich tam nie umiescil, bo skad moglyby sie one tam wziasc? Moze ten robocik jest wytworzony z materialow ponownego uzytku :)?
Conrad Napisano 16 Listopad 2004 Napisano 16 Listopad 2004 Przyglądam się od początku i muszę przyznać że mi się podoba. Wydaje mi się jednak, że dużo poly poszło strasznie na oczy i dłonie. Czy ni za dużo?Hmm. Troche mrówke przypomina :) a dokładniej kiedyś była taka bajak o jakimś robocie, a miare nowa.....tylko tytułu nie mapiętam może "Mój przyjaciel robot"?
Chalek Napisano 16 Listopad 2004 Napisano 16 Listopad 2004 bardzo fajny model, lubie takie klimaty. troche gorzej jest z teksturami, tez nie kumam tych tabliczek, samo przedstawienie modelu pozostawia troche do zyczenia. Ogolnie podoba mi sie
Mr Pank Napisano 24 Listopad 2004 Autor Napisano 24 Listopad 2004 zaczolem go osadzać w CS a pużniej postaram go wprawić w ruch
Salvator Napisano 24 Listopad 2004 Napisano 24 Listopad 2004 nobo to jest MADE IN POLAND taaak nie ma to jak wiara we własny kraj :) zastraszające ;] model lepszy od tekstur, nawet sporo lepszy. także shader chyba troszkę nie taki. gdzieś na forum jest wątek o robieniu metalu. oświetl go też jakoś normalnie, bo to psuje cały efekt. pozdro
Mr Pank Napisano 24 Listopad 2004 Autor Napisano 24 Listopad 2004 biorąc pod uwage co się dzieje ostatnio
Mr Pank Napisano 24 Listopad 2004 Autor Napisano 24 Listopad 2004 ja tych polityku to bym poprostu wykastrował oczywiście tych któży doprowadzili ten kraj do takiego dna pozdr
Leru Napisano 24 Listopad 2004 Napisano 24 Listopad 2004 Mr Pank -> heh mi się podoba, nie ma jakiegoś silnego charakteru ale mordka (puszka?) jest przyjemna w odbiorze :) Zmień temat na postać 3d: robot -Tinsmith - (Blacharz) -
MareG Napisano 24 Listopad 2004 Napisano 24 Listopad 2004 ciekawe dokąd prowadzi i jaką funkcję pełni ten jeden drucik na obu rękach? ;) Poza tym bardzo sympatyczny i ŚMIESZNY nowy przyjaciel domowników!!! Już słyszę jak się stara nie trzaskać idąc np. w nocy do garażu coś przekąsić :P Brawo za pomysł! i kontynuuj... Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi