Napisano 16 Listopad 200420 l robo jest całkowicie wykonany z metalu sympatyczny, nie pije, nie pali i się nie opala;) żywi sie śrubkami , puszkami i innymi śmieciami jak na razie jest w trakcie produkcj, już niedługo w sklepach
Napisano 16 Listopad 200420 l Autor Gdybym miał mocniejszego kompa ta postać już dawno by chodziła Ale niestety stoję w miejscu „jak na razie „ "face"
Napisano 16 Listopad 200420 l prosty i sympatyczny :) fajny, jedyne co mnie razi to te tabliczki w ustach nierozumiem ich celu, ale jak juz musza byc to zrobilbm je na osobnym obiekcie bo narazie to wyglodaja jak wprasowane, imho dziwnie one wyglodaja :)
Napisano 16 Listopad 200420 l Autor wir i to bedzie wszystko jak narazie praca jest w polowie skonczona postac zawiera około 150.000 fases jeszcze tło a moj komp się zapali mile widziana cięża krytyka pozdro
Napisano 16 Listopad 200420 l Model fajny, przyjemny. Tez nie rozumiem po co te tabliczki przy 'ustach', no ale skoro to twoj pomysl :)...
Napisano 16 Listopad 200420 l Hmm czy ja wiem. Daj render modelu z teksturka bez tych tabliczek :>. Ja bym ich tam nie umiescil, bo skad moglyby sie one tam wziasc? Moze ten robocik jest wytworzony z materialow ponownego uzytku :)?
Napisano 16 Listopad 200420 l Przyglądam się od początku i muszę przyznać że mi się podoba. Wydaje mi się jednak, że dużo poly poszło strasznie na oczy i dłonie. Czy ni za dużo?Hmm. Troche mrówke przypomina :) a dokładniej kiedyś była taka bajak o jakimś robocie, a miare nowa.....tylko tytułu nie mapiętam może "Mój przyjaciel robot"?
Napisano 16 Listopad 200420 l bardzo fajny model, lubie takie klimaty. troche gorzej jest z teksturami, tez nie kumam tych tabliczek, samo przedstawienie modelu pozostawia troche do zyczenia. Ogolnie podoba mi sie
Napisano 24 Listopad 200420 l nobo to jest MADE IN POLAND taaak nie ma to jak wiara we własny kraj :) zastraszające ;] model lepszy od tekstur, nawet sporo lepszy. także shader chyba troszkę nie taki. gdzieś na forum jest wątek o robieniu metalu. oświetl go też jakoś normalnie, bo to psuje cały efekt. pozdro
Napisano 24 Listopad 200420 l Autor ja tych polityku to bym poprostu wykastrował oczywiście tych któży doprowadzili ten kraj do takiego dna pozdr
Napisano 24 Listopad 200420 l Mr Pank -> heh mi się podoba, nie ma jakiegoś silnego charakteru ale mordka (puszka?) jest przyjemna w odbiorze :) Zmień temat na postać 3d: robot -Tinsmith - (Blacharz) -
Napisano 24 Listopad 200420 l ciekawe dokąd prowadzi i jaką funkcję pełni ten jeden drucik na obu rękach? ;) Poza tym bardzo sympatyczny i ŚMIESZNY nowy przyjaciel domowników!!! Już słyszę jak się stara nie trzaskać idąc np. w nocy do garażu coś przekąsić :P Brawo za pomysł! i kontynuuj... Pozdro