Talaj Napisano 18 Listopad 2004 Napisano 18 Listopad 2004 Witam Mam taki maly problem bowiem chcialbym nalozyc HDRI przy renderingu mojego samochodu i nie wiem jak to zrobic czytalem ze Rhinomanem sie da ale ja jestem ciekaw czy moze flamingo ma taka opcje? a i jeszcez jedno czy ma ktos moze jakies dobre materialy do reflektorow samochodywch?? jesli tak to bym prosil o kontakt. dzieki z gory
Piotr Dobosz Napisano 19 Listopad 2004 Napisano 19 Listopad 2004 co do materialow to wpisz to poprostu w google i znajdziesz naprawde tego sporo,. pozdrawiam
zipper Napisano 3 Grudzień 2004 Napisano 3 Grudzień 2004 sporo juz probowalem zrobic we flamingo ... ale niestety nie da sie porownac tego z renderem brazila czy vraya ... niestety :) bo zaoszczedzilo by to duzo pracy i czasu. jesli chodzi ci o tekstury swiatel to jak wyzej powiedzial Piotr poszukaj na google ... a jesli chodzi ci o to zeby ustawic materialy we flamingo tak zeby wygladalo to zjadliwie ... to zajzyj na moj watek z audi i zobacz czy taki efekt cie satysfakcjonuje ... jesli tak ... to daj znac a powiem ci co i jak. pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi