Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Cześć, w ramach wakacyjnej zabawy odtworzyłem ujęcie ze swojej ulubionej sceny. Z jakiego filmu to nie trzeba nawet wspominać 🙂

Zrobione w blenderze, post w afterze. Model dinozaura zrobiłem przy okazji wcześniejszych ćwiczeń w tamtym roku. Chciałbym poznać opinie i uwagi innych grafików. Nad czym pracować by było lepiej? Od siebie dodam, że wiem, że najsłabszym elementem są prawdopodobnie auta. Akurat one pochodzą z turbosquida i chyba nie było na necie nigdzie lepszych z Jurrasic Parku.

Pozdrawiam.

miniatura jpg.jpg

• Odpowiedzi 3
  • Wyświetleń 522
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• EthicallyChallenged
    EthicallyChallenged

T-rex super, ale z tymi jeepami masz rację, zaniżają jakość całości. Tyle zrobiłeś, mógłbyś podrasować te samochody, choćby w 2d i skompozytować, skoro są statyczne. Mógłbyś też dodać u góry kadru tro

Posted Images

Napisano

T-rex super, ale z tymi jeepami masz rację, zaniżają jakość całości. Tyle zrobiłeś, mógłbyś podrasować te samochody, choćby w 2d i skompozytować, skoro są statyczne. Mógłbyś też dodać u góry kadru trochę atmosfery i ukryć zacienione części trochę we mgle tak jak w oryginalnym ujęciu. Droga jest trochę za mocno oświetlona jak na mój gust, najjaśniejszą rzeczą w kadrze powinny być raczej światła samochodu. Ogólnie bardzo fajnie wygląda, gratulacje!

Napisano

Super! Jeśli chodzi o auta, to może moim zdaniem warto popracować nad szybami, bo chyba mają za duży roughness i nie powinny rozmywać tego co za nimi, bo są bardzo cienkie tak naprawdę.

Napisano

Ujęcie wyszło super!
Fajny remaster orginału 😉  Czekan na dalszą część filmu 🥺🧨🦖

Odnośnie aut 😉 
64285483.jpg

Edytowane przez Mortom