Napisano 23 Listopad 20222 l Hej, zna/brał ktoś udział w ich kursie? Zastanawiałam się, czy się w przyszłym roku na kurs podstawowy nie zapisać. Pytanie tylko czy warto lub w co innego lepiej uderzyć? Martwią mnie też godziny, w których są lekcje (podane są tylko dni), a za coś trzeba by było żyć robiąc kurs. Więc super byłoby wiedzieć kiedy mniej-więcej zaczynają się lekcje Edytowane 23 Listopad 20222 l przez anya_desdein
Napisano 23 Listopad 20222 l W dniu 23.11.2022 o 21:04, anya_desdein napisał: Hej, zna/brał ktoś udział w ich kursie? Zastanawiałam się, czy się w przyszłym roku na kurs podstawowy nie zapisać. Pytanie tylko czy warto lub w co innego lepiej uderzyć? Martwią mnie też godziny, w których są lekcje (podane są tylko dni), a za coś trzeba by było żyć robiąc kurs. Więc super byłoby wiedzieć kiedy mniej-więcej zaczynają się lekcje Na kursie nie byłem, ale popatrzyłem po prowadzących i bardzo solidne mordki więc pewnie jest lux 🙂
Napisano 24 Listopad 20222 l W polskich warunkach jest to najlepsze co możesz mieć jeśli chodzi o stosunek jakości/cena. Godziny są podane na stronie i z tego co widzę są normalne. Przed feno warto by liznąć podstawy rysunku architektonicznego, studyjnego i malarstwa, by mieć już jakaś bazę. Będzie ci potem łatwiej.