Skocz do zawartości

Kurs fenomenarium dla początkujących i alternatywy

anya_desdein

Rekomendowane odpowiedzi

Hej, zna/brał ktoś udział w ich kursie? Zastanawiałam się, czy się w przyszłym roku na kurs podstawowy nie zapisać. Pytanie tylko czy warto lub w co innego lepiej uderzyć? 

Martwią mnie też godziny, w których są lekcje (podane są tylko dni), a za coś trzeba by było żyć robiąc kurs.  Więc super byłoby wiedzieć kiedy mniej-więcej zaczynają się lekcje

Edytowane przez anya_desdein
  • Like 1

49 minut temu, anya_desdein napisał:

Hej, zna/brał ktoś udział w ich kursie? Zastanawiałam się, czy się w przyszłym roku na kurs podstawowy nie zapisać. Pytanie tylko czy warto lub w co innego lepiej uderzyć? 

Martwią mnie też godziny, w których są lekcje (podane są tylko dni), a za coś trzeba by było żyć robiąc kurs.  Więc super byłoby wiedzieć kiedy mniej-więcej zaczynają się lekcje

Na kursie nie byłem, ale popatrzyłem po prowadzących i bardzo solidne mordki więc pewnie jest lux 🙂 

• Like 1
  • Thanks 1

W polskich warunkach jest to najlepsze co możesz mieć jeśli chodzi o stosunek jakości/cena. Godziny są podane na stronie i z tego co widzę są normalne. 

Przed feno warto by liznąć podstawy rysunku architektonicznego, studyjnego i malarstwa, by mieć już jakaś bazę. Będzie ci potem łatwiej. 

• Like 1