FREDdy Napisano 21 Listopad 2004 Napisano 21 Listopad 2004 Wrzucam dwie pracki naraz, zeby nie zajmowac za duzo watkow :) Taka sobie zrobilem pracke "biurkową" : A ta scenka w troche innym klimacie
polka dot Napisano 21 Listopad 2004 Napisano 21 Listopad 2004 no, no, co do techniki modelowania to jestem pod dobrym wrazeniem. gdybys tylko zainteresowa sie alternatywnym renderem (polecam vraya) pracki nabralyby innego, o wiele lepszego klimatu i zblizyloby to je do rzeczywistosci ;) pozdrawiam
Piotr Dobosz Napisano 21 Listopad 2004 Napisano 21 Listopad 2004 a ja polecam brazila:) kazdy poleca swoje:):) kome:) freddy ogolnie bardzo dobrze:) ale komurke zrobiles naprawde kiepsko:( wyglada na taka plastikowa zabaweczke. pozdrawiam
Jesus Napisano 21 Listopad 2004 Napisano 21 Listopad 2004 Dobrze wygląda, komórka jest w miare ale wyświetlacz wszystko psuje taki płaski i jakby wygięty. I ta strugaczka za szara i matowa.
Talaj Napisano 21 Listopad 2004 Napisano 21 Listopad 2004 Mi sie podobaja ta druga szczegolnie w takim klimacie residenta :D jest git :--)
Georgas Napisano 21 Listopad 2004 Napisano 21 Listopad 2004 niezłe pracki,jedna i druga są świetne tylko w tej pierwszej są szczegóły niedopracowane (komórka,ołówek)
remanent Napisano 22 Listopad 2004 Napisano 22 Listopad 2004 druga praca podoba mi się bardziej, bo w pierwszej jest fatalny błąd: położyłeś komórkę obok dyskietek!!!!! ;) fajne pracki, gratuluję
Pablo Napisano 22 Listopad 2004 Napisano 22 Listopad 2004 Moglbys jeszcez przynajmniej te rendery podrasowac w Photshopie (contrast, nasycenie kolorow, sharpen itd) pozdr
Rekomendowane odpowiedzi