Napisano 21 Listopad 200420 l Wrzucam dwie pracki naraz, zeby nie zajmowac za duzo watkow :) Taka sobie zrobilem pracke "biurkową" : A ta scenka w troche innym klimacie
Napisano 21 Listopad 200420 l no, no, co do techniki modelowania to jestem pod dobrym wrazeniem. gdybys tylko zainteresowa sie alternatywnym renderem (polecam vraya) pracki nabralyby innego, o wiele lepszego klimatu i zblizyloby to je do rzeczywistosci ;) pozdrawiam
Napisano 21 Listopad 200420 l a ja polecam brazila:) kazdy poleca swoje:):) kome:) freddy ogolnie bardzo dobrze:) ale komurke zrobiles naprawde kiepsko:( wyglada na taka plastikowa zabaweczke. pozdrawiam
Napisano 21 Listopad 200420 l Dobrze wygląda, komórka jest w miare ale wyświetlacz wszystko psuje taki płaski i jakby wygięty. I ta strugaczka za szara i matowa.
Napisano 21 Listopad 200420 l Mi sie podobaja ta druga szczegolnie w takim klimacie residenta :D jest git :--)
Napisano 21 Listopad 200420 l niezłe pracki,jedna i druga są świetne tylko w tej pierwszej są szczegóły niedopracowane (komórka,ołówek)
Napisano 22 Listopad 200420 l druga praca podoba mi się bardziej, bo w pierwszej jest fatalny błąd: położyłeś komórkę obok dyskietek!!!!! ;) fajne pracki, gratuluję
Napisano 22 Listopad 200420 l Moglbys jeszcez przynajmniej te rendery podrasowac w Photshopie (contrast, nasycenie kolorow, sharpen itd) pozdr