Skocz do zawartości

The Alters – Platige Image współtworzy finalny zwiastun zaprezentowany na PC Gaming Show

Featured Replies

Napisano

11 bit studios opublikowało finalny zwiastun gry The Alters, której premiera już w najbliższy piątek, 13 czerwca. Tytuł trafi na PC, PlayStation 5 oraz Xbox Series X|S – od dnia debiutu dostępny będzie również w Xbox Game Pass oraz PC Game Pass.

Nowy trailer zadebiutował podczas PC Gaming Show i spotkał się z bardzo pozytywnym odbiorem w mediach społecznościowych. W pracach nad trailerem brało udział studio Platige Image, które przygotowało jedną z sekwencji wizualnych w Unreal Engine 5. Jak podkreślają twórcy, ich celem było dodanie emocjonalnej głębi i filmowego charakteru całej historii.

The Alters to narracyjna gra science fiction, w której gracz wciela się w astronautę Jana Dolskiego, uwięzionego na obcej planecie. Kluczową mechaniką rozgrywki jest możliwość tworzenia „alterów” - alternatywnych wersji samego siebie, które wspierają przetrwanie i rozwój fabuły.

Zobacz cały news

• Odpowiedzi 1
  • Wyświetleń 53
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• piotr_forkasiewicz
    piotr_forkasiewicz

Gra wygląda bardzo ładnie i scenki przygotowane przez Platige zachwycają jakością. Jedyny minus to sposób przedstawiania. Te zamrożone w ruchu sceny trącą myszką. Nie wiem jak innym osobom, ale mi się

Napisano

Gra wygląda bardzo ładnie i scenki przygotowane przez Platige zachwycają jakością. Jedyny minus to sposób przedstawiania. Te zamrożone w ruchu sceny trącą myszką. Nie wiem jak innym osobom, ale mi się to przejadło, szczególnie, że filmiki AI, też głównie na tym bazują, a niestety często wyglądają lepiej niż te, przygotowane przez człowieka.
Podejrzewam, że to kwestia wyłącznie budżetowa i animacje po prostu kosztowałyby dużo więcej. Niemniej gra wygląda ciekawie, a Platigowe scenki robią wrażenie swoim dopracowaniem.

Edytowane przez piotr_forkasiewicz