Skocz do zawarto艣ci

Featured Replies

Napisano

Hej, probuje nalozyc teksture Shift + CTRL + T i niby wszystko ok ale pojawiaja sie pixele na mojej teksture. Probowalam juz chyba wszystkich ustawien i innych tekstur i dalej nic. Ktos cos moze wie? Bede wdzieczna :)1749747653399.jpg

• Odpowiedzi 5
  • Wy艣wietle艅 191
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Troch臋 ma艂o informacji. Dla mnie to wygl膮da jakby mapa u偶yta do displacementu mia艂a nisk膮 rozdzielczo艣膰.

• EthicallyChallenged
    EthicallyChallenged

Mo藕e napisz jaki rezultat chcesz uzyska膰 i czym si臋 od tego r贸偶ni ten uzyskany?

• Jaka jest rozdzielczo艣膰 textury displacement i czy textura ma 8, 16 czy 32 bity? i czy smooth shading jest na obiekcie?

Posted Images

Napisano

Troch臋 ma艂o informacji. Dla mnie to wygl膮da jakby mapa u偶yta do displacementu mia艂a nisk膮 rozdzielczo艣膰.

Edytowane przez Tvaroog

Napisano

Jaka jest rozdzielczo艣膰 textury displacement i czy textura ma 8, 16 czy 32 bity? i czy smooth shading jest na obiekcie?

Edytowane przez Skyrush

Napisano
  • Autor

o rany julek, zapomnia艂am o tym, ze zada艂am tutaj pytanie - otoz sprawa rozwiazana! i dziekuje z gory. Po pierwsze mapa displacement byla niepotrzebna a po drugie - ustawienia w blenderze byly za niskie i udalo sie.:) Jeszcze raz bardzie dziekuje :))))

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj wi臋cej Polityka prywatno艣ci