Napisano 18 godzin temu18 godz Nie wiem jak nazwać ten temat ani gdzie go wciepnąć, więc wrzucam tak.Chodzi o to że zamiast być profesjonalistą, myślałem po prostu wrócić do zabawy fotoszopem jak zrobił to Andrzej na tym screenie, tylko tu jest pytanie - znacie może prace jakiś gości, albo ktoś się może tym zajmuje, co robi takie stockowe rendery jak ta godzilla, takie do fotoszopek, tylko w pod postacią np. potworów ze świata wiedźmina? Większość tego co mamy o potworach to jakieś rendery z red engine lub kreskówkowe. Nie mówię że źle, ale nie pasuje to do zabawy fotoszopkami. Nie chcę prosić ai o takie rzeczy, bo ai jest jak megatron ze złomu - nie ma duszy. =) .Jestem otwarty na wrzucanie w tym temacie wszystkich obrazków z potworami, które można wykorzystać w takich fotoszopkach a są "realne". Moim zdaniem to może być lepsza zabawa, niż oglądanie shitflixa :/ .Pozdrawiam i szczęśliwego nowego roku! Edytowane 18 godzin temu18 godz przez Zdzichu
Napisano 18 godzin temu18 godz Autor https://art.max3d.pl/14-rot-rises znalazłem coś, ale internet często linkuje do usuniętych treści z artstation. Fajnie by było wykorzystać te postacie w jakiejś fotoszopce :/ .