Skocz do zawartości

Corvette C1 inspirowana kilkoma rocznikami

Featured Replies

Napisano

Cześć. Przedstawiam kilka renderów Corvetty C1 którą zrobiłem juz jakis czas temu:cycles_31.jpg

[img]img%5D

[img]img%5D

[img]img%5D

[img]img%5D

[img]img%5D

[img]img%5D

[img]img%5D

[img]img%5D

[img]img%5D

[img]img%5D

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 150
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• AI wygerenowalo mi jeszcze taki render outdoor ( nano banana) - powiem szczerze podoba mi sie jak na AI, az musze sprobowac to zrobic na czysto w Blenderze :)

• Dzięki! Ujęcia bez materiałiów i z siatka są na mojej teczce w WiP :) Zrobilem sobie jeszcze kilka renderków z wykorzystaniem fajnego addonu colorsiste- dodaje fajny kontrast i color balance! [img]

• EthicallyChallenged
    EthicallyChallenged

o, właśnie o takie zmiany mi chodziło jeśli chodzi o różnorodność. Dziękujemy, ejaju! Pomińmy to, że z szosy zrobił się bruk, a droga wiedzie prościutko w toń jeziora, może to Pan Samochodzik wyjechał

Posted Images

Napisano

Piękna sprawa, dałoby rade uchylić rąbka tajemnicy i pokazać kilka ujęć mez materiałów i z siatką?

Z krytyki to otoczenie trochę odstaje jakościowo, przydałoby się trochę zróżnicowania w trawie (jej długość, kolor i gęstość) i w jezdni (kolor, powierzchnia, chropowatość itp) i jakieś bardziej płynne przejścia między trawą, jezdnią i skałami w tle.

Napisano
  • Autor
23 godziny temu, EthicallyChallenged napisał(a):

Piękna sprawa, dałoby rade uchylić rąbka tajemnicy i pokazać kilka ujęć mez materiałów i z siatką?

Z krytyki to otoczenie trochę odstaje jakościowo, przydałoby się trochę zróżnicowania w trawie (jej długość, kolor i gęstość) i w jezdni (kolor, powierzchnia, chropowatość itp) i jakieś bardziej płynne przejścia między trawą, jezdnią i skałami w tle.

Dzięki! Ujęcia bez materiałiów i z siatka są na mojej teczce w WiP :)

Zrobilem sobie jeszcze kilka renderków z wykorzystaniem fajnego addonu colorsiste- dodaje fajny kontrast i color balance!

[img]img%5D

[img]img%5D

[img]img%5D

[img]img%5D

[img]img%5D

[img]img%5D

[img]img%5D

Napisano
  • Autor

AI wygerenowalo mi jeszcze taki render outdoor ( nano banana) - powiem szczerze podoba mi sie jak na AI, az musze sprobowac to zrobic na czysto w Blenderze :)Gemini_Generated_Image_8ukvsr8ukvsr8ukv.png

Napisano

o, właśnie o takie zmiany mi chodziło jeśli chodzi o różnorodność. Dziękujemy, ejaju! Pomińmy to, że z szosy zrobił się bruk, a droga wiedzie prościutko w toń jeziora, może to Pan Samochodzik wyjechał na brzeg? Przyklaskuję Twojemu instynktowi zrobienia tego ręcznie, przy pomocy jakichś assetów typu polyhaven czy coś nie powinno zająć dużo czasu

https://polyhaven.com/models/nature

Napisano
  • Autor

Cos takiego zrobilem, chyba znacznie lepiej, chociaz mozna jeszcze troche pododawac jakis drobnych assetów:

render_outdoor7.jpg

Napisano
  • Autor

Kadr zmienilem, zwezylem. Oswietlenie bardziej limatyczne - ''pod swiatlo''. Mysle ze daje rade :) PS. Zwiekszyc kontrast lakieru auta i bedzie bardziej widocznyrender_outdoor9.jpg

Napisano
  • Autor

Myśle to będzie wystarczające- troche golden raya, przybrzeze, jezioro, troche taki klimat amerykanski :) render_outdoor12.jpg

Napisano
  • Autor
1 minutę temu, EthicallyChallenged napisał(a):

dVM1U3c9

Dziadzio oślepiony 😂