Napisano 24 Listopad 200420 l Mam Athlon 1700+ 256DDR, Geforce 440MX, Win2000Professional.(podaje, bo nie wiem czy w tym nie tkwi problem). Niejednokrotnie Max6 niechce sie wlaczyc za pierwszym razem, jak juz sie wlaczy to po czasie bywa ze stwierdza ze ma jakis blad i sie zamyka, niszczac przy okazji plik na ktorym pracowalem (pare godzin roboty poszlo sie j****. A do tego za kazdym razem jak na obiekt nad ktorym pracuje naloze meshsmooth z iteration:2 to sie wywala. A ja musze tego meshsmotha nalozyc i nie wiem co sie dzieje. Poradzcie cos bo terminy mnie gonia i scena musi byc skonczona a nie wiem jak to obejsc :( PS.:Format C: nic nie daje, dzieje sie stale to samo.
Napisano 24 Listopad 200420 l zerknij do katalogu Autobak - tak apropos tego .... się paru godzin ;) co do problemów technicznych to nie wiem... ;(
Napisano 24 Listopad 200420 l Autor Co do Autoback...ha ha, wszystkie autoback sa zepsute. Max otwierajac je mowi, ze stworzy autoabcka, ktory tez jest zepsuty :-) Ale ram dokupie. A jak mozna przetestowac ten co mam?
Napisano 28 Listopad 200420 l Mialem IDEALNIE taki sam problem: wyeksportuj wszystkie obiekty(bez ms), wsadz do nowej sceny i bedzie ok.
Napisano 28 Listopad 200420 l Win2000 z SP4 niszczy pliki maxowe i chyba trzeba było ściągąć jakiś patch, czy coś. Albo SP do maxa 6 rozwiązywał problem. Nie pamiętam, bo zadyma z tym była z rok temu i po tym zainstalowałem XP.
Napisano 30 Listopad 200420 l Autor Gdyby to bylo takie proste... na moim kompie nie da sie XP zainstalowac, nie wiem czemu :/
Napisano 30 Listopad 200420 l ludzie jakie problemy?? wszystko jest gites. mam xp pro. + sp1 i wszystko dziala poprawnie.
Napisano 1 Grudzień 200420 l jheh wy macie takie problemy- ja mam 128ramu, pentiuma 3 750mhz, karte graficzną jakąś starą zintegrowaną o dynamicznie przydzielonej pamieci 4mb :}, dysk 7200obr samsunga i wszystko mi śmiga jak po maśle :}..... tzn obiekty o wielkości nawet około 10000 vertex'ów jeszcze sobie jakos w miare normalnie radze - przed chwila sprawdzałem na kuli z modyfikatorami i edycją wieszchołków :}.
Napisano 7 Grudzień 200420 l Problem nie tkwi w kompie. Nie jest wcale za wolny. Proponuje zmienić maxa na 5 lub 5.1 Tak prawda im starszy max tym lepiej dziala na slabszych kompach :P Pozdro