skow Napisano 27 Listopad 2004 Napisano 27 Listopad 2004 hm, za krotki ogon, mysle, ze by sie przewrocil, a jeszcze do tego te nienaturalnie dlugie lapy... to przy pysku to broda? :) jesli w ogole by sie narodzil taki dino to mysle, ze by nie mogl chodzic, a jesli by mu sie udalo, to po pierwszym kroku polamalby sobie te dlugie palce :| zreszta tylko dwa :| jedynie mina pasuje, hehe... pozdrawiam...
Van dArc Napisano 27 Listopad 2004 Napisano 27 Listopad 2004 Według mnie, to powinienes zagescic siatke na lapach. W miejscach złączeń palców jest kwadrat. Powinienes to naprawic. Ogólnie dobrze.
Moniques Napisano 28 Listopad 2004 Autor Napisano 28 Listopad 2004 To był model low poly, robiony do gry, dlatego jest troche kanciasty.
martez Napisano 28 Listopad 2004 Napisano 28 Listopad 2004 taki troche dino mutant...ale podoba mi sie
soshka.cg Napisano 28 Listopad 2004 Napisano 28 Listopad 2004 Dinuś mutant :) fajny - ta bródka dodaje mu charakterku ale ogonek mógłby być dłuższy bo teraz wyglada jak by ktoś mu odgryzł kawałek. Zakładając że to low poly - podoba mi się :)
Rekomendowane odpowiedzi