gucias Napisano 29 Listopad 2004 Share Napisano 29 Listopad 2004 To jest kuchnia, którą zrobiłem w.....Blenderze 2.35 tutaj jest full screen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzik Napisano 29 Listopad 2004 Share Napisano 29 Listopad 2004 jestetm zaskoczony blenderowa moca, tylko cos za ciemno tam i jakos tak za... komputerowo-plastikowo... ale to blender, mowilem juz ze jestem zaskoczony? jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gucias Napisano 29 Listopad 2004 Autor Share Napisano 29 Listopad 2004 człowiek uczy się całe życie....następne pracki będą doskonalsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 29 Listopad 2004 Share Napisano 29 Listopad 2004 przy takim oswietleniu bym sobie palec odciął ;) troche jasniej by sie przydalo zmien temat na scena 3d : wnetrze kuchni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 29 Listopad 2004 Share Napisano 29 Listopad 2004 trochę kuleją materiały i oświetlenie, ja bym to jeszcze dopracował. ale jak na Blender'a to i tak super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 29 Listopad 2004 Share Napisano 29 Listopad 2004 zlew przed oknem? bedziesz mial pochlapane, bedziesz musial czesto okno myc. dalabym tam gdzies jakas rosline doniczkowa, zeby nie bylo tak sterylnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Savoy Napisano 29 Listopad 2004 Share Napisano 29 Listopad 2004 Znam możliwości tego programu (darmowego!!). Według mnie REWELACJA jak na darmowy program. Przegoniłeś wiele prac robionych w 3Dmax (który kosztuje tyle co kilkuletnie auto) Nie oceniam pracy (jest kilka błędów) oceniam umiejętność posługiwania się tym programem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gucias Napisano 30 Listopad 2004 Autor Share Napisano 30 Listopad 2004 To co widać to wynik mojego miesięcznego rozgryzania Blenderka :) Jeszcze troche czasu i pracki będą spoko....mam nadzieje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi