Napisano 29 Listopad 200420 l To jest kuchnia, którą zrobiłem w.....Blenderze 2.35 tutaj jest full screen
Napisano 29 Listopad 200420 l jestetm zaskoczony blenderowa moca, tylko cos za ciemno tam i jakos tak za... komputerowo-plastikowo... ale to blender, mowilem juz ze jestem zaskoczony? jestem
Napisano 29 Listopad 200420 l przy takim oswietleniu bym sobie palec odciął ;) troche jasniej by sie przydalo zmien temat na scena 3d : wnetrze kuchni
Napisano 29 Listopad 200420 l trochę kuleją materiały i oświetlenie, ja bym to jeszcze dopracował. ale jak na Blender'a to i tak super.
Napisano 29 Listopad 200420 l zlew przed oknem? bedziesz mial pochlapane, bedziesz musial czesto okno myc. dalabym tam gdzies jakas rosline doniczkowa, zeby nie bylo tak sterylnie
Napisano 29 Listopad 200420 l Znam możliwości tego programu (darmowego!!). Według mnie REWELACJA jak na darmowy program. Przegoniłeś wiele prac robionych w 3Dmax (który kosztuje tyle co kilkuletnie auto) Nie oceniam pracy (jest kilka błędów) oceniam umiejętność posługiwania się tym programem.
Napisano 30 Listopad 200420 l Autor To co widać to wynik mojego miesięcznego rozgryzania Blenderka :) Jeszcze troche czasu i pracki będą spoko....mam nadzieje :)