gucias Napisano 29 Listopad 2004 Share Napisano 29 Listopad 2004 Bang!! Bang!! tutaj obrazek p.s. Blender 2.35 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gucias Napisano 29 Listopad 2004 Autor Share Napisano 29 Listopad 2004 ..wiem wiem, widzieliście lepsze.......... ale kto zrobił coś lepszego w Blenderze, pierwszy niech rzuci kamień... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 29 Listopad 2004 Share Napisano 29 Listopad 2004 po pierwsze zapoznaj się z tym http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=2595 (znam to jużna pamięć) a poza tym to scenka za ciemna, do kitu materiały, model postaci też siada (czy mi się wyddaje czy na nim nie ma textury??) ogólnie: popraw to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gucias Napisano 29 Listopad 2004 Autor Share Napisano 29 Listopad 2004 ...żebym to ja wiedział jak to się robi te zmiany nazwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gucias Napisano 29 Listopad 2004 Autor Share Napisano 29 Listopad 2004 ..o już umiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 29 Listopad 2004 Share Napisano 29 Listopad 2004 hmm albo masz super jasny monitor albo to ja mam zaćme bo we wszystkich twoich pracach jest ciemno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gucias Napisano 29 Listopad 2004 Autor Share Napisano 29 Listopad 2004 ...troszkę go rozjaśniłem, jeśli jeszcze widzicie ciemność to chyba za długo siedzicie przed monitorami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skow Napisano 29 Listopad 2004 Share Napisano 29 Listopad 2004 nie podobaja mi sie pajeczyny, zaslonki i dym, reszta fajna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 29 Listopad 2004 Share Napisano 29 Listopad 2004 gucias -> zmień temat na SCENA 3D:cowboy w barze czy coś takiego http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=2595 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 29 Listopad 2004 Share Napisano 29 Listopad 2004 Renderek zawsze możesz trochę podkręcić np w Photoshopie. W tej chwili obrazek jest strasznie mdły i raczej odpycha. Spójrz na to dosłownie pare minut i już jakoś lepiej się powinien sprzedać. Podoba mi się kadr i pomysł jakbyś jeszcze trochę się przyłożył była by perełka :) Jeśli cię uraziłem tym podkręcaniem twojej pracki usunę tego posta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 29 Listopad 2004 Share Napisano 29 Listopad 2004 SOSKA: wyprzedziłeś mnie z obróbka w PSie ;) GUCIAS: chyba nie bierzesz sobie tych uwag do serca, a szkoda bo fajny klimat ma scenka... :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 29 Listopad 2004 Share Napisano 29 Listopad 2004 model jest dobry, gdybys tekstury dopracowal i oswietlenie, to by wygladalo o wiele lepiej. ten pistolet sie chyba za bardzo swieci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 29 Listopad 2004 Share Napisano 29 Listopad 2004 colt za czysty i za bardzi się świeci no i ten dym z paierosa jakiś taki nie za bardzo:D Przydałaby sie również jakas fajna tekstura na twarzy. Ciekawie ustawiona kamera :) pozdr giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olej Napisano 30 Listopad 2004 Share Napisano 30 Listopad 2004 HEHE, deadlendsowe klimaty.Fajny kadr, morde ma zakapiorska ok. Dopiesc ta scene i bedzie cieszyc oko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gucias Napisano 30 Listopad 2004 Autor Share Napisano 30 Listopad 2004 Soska, fajnie to w sumie wygląda po tym liftingu :)....kurcze nie lubie odgrzewać starych kotletów, ale chyba jednak wrócę do tej pracki i ją trochę podkręcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi