Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

..wiem wiem, widzieliście lepsze.......... ale kto zrobił coś lepszego w Blenderze, pierwszy niech rzuci kamień...

Napisano

hmm albo masz super jasny monitor albo to ja mam zaćme bo we wszystkich twoich pracach jest ciemno

Napisano
  • Autor

...troszkę go rozjaśniłem, jeśli jeszcze widzicie ciemność to chyba za długo siedzicie przed monitorami :)

Napisano

nie podobaja mi sie pajeczyny, zaslonki i dym, reszta fajna...

Napisano

Renderek zawsze możesz trochę podkręcić np w Photoshopie. W tej chwili obrazek jest strasznie mdły i raczej odpycha.

Spójrz na to dosłownie pare minut i już jakoś lepiej się powinien sprzedać. Podoba mi się kadr i pomysł jakbyś jeszcze trochę się przyłożył była by perełka :)

Jeśli cię uraziłem tym podkręcaniem twojej pracki usunę tego posta

Napisano

SOSKA: wyprzedziłeś mnie z obróbka w PSie ;)

GUCIAS: chyba nie bierzesz sobie tych uwag do serca, a szkoda bo fajny klimat ma scenka... :|

Napisano

model jest dobry, gdybys tekstury dopracowal i oswietlenie, to by wygladalo o wiele lepiej.

ten pistolet sie chyba za bardzo swieci?

Napisano

colt za czysty i za bardzi się świeci no i ten dym z paierosa jakiś taki nie za bardzo:D

Przydałaby sie również jakas fajna tekstura na twarzy.

Ciekawie ustawiona kamera :)

pozdr

giorgione

Napisano

HEHE, deadlendsowe klimaty.Fajny kadr, morde ma zakapiorska ok. Dopiesc ta scene i bedzie cieszyc oko.

Napisano
  • Autor

Soska, fajnie to w sumie wygląda po tym liftingu :)....kurcze nie lubie odgrzewać starych kotletów, ale chyba jednak wrócę do tej pracki i ją trochę podkręcę

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności