Napisano 29 Listopad 200420 l Autor ..wiem wiem, widzieliście lepsze.......... ale kto zrobił coś lepszego w Blenderze, pierwszy niech rzuci kamień...
Napisano 29 Listopad 200420 l po pierwsze zapoznaj się z tym http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=2595 (znam to jużna pamięć) a poza tym to scenka za ciemna, do kitu materiały, model postaci też siada (czy mi się wyddaje czy na nim nie ma textury??) ogólnie: popraw to
Napisano 29 Listopad 200420 l hmm albo masz super jasny monitor albo to ja mam zaćme bo we wszystkich twoich pracach jest ciemno
Napisano 29 Listopad 200420 l Autor ...troszkę go rozjaśniłem, jeśli jeszcze widzicie ciemność to chyba za długo siedzicie przed monitorami :)
Napisano 29 Listopad 200420 l gucias -> zmień temat na SCENA 3D:cowboy w barze czy coś takiego http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=2595
Napisano 29 Listopad 200420 l Renderek zawsze możesz trochę podkręcić np w Photoshopie. W tej chwili obrazek jest strasznie mdły i raczej odpycha. Spójrz na to dosłownie pare minut i już jakoś lepiej się powinien sprzedać. Podoba mi się kadr i pomysł jakbyś jeszcze trochę się przyłożył była by perełka :) Jeśli cię uraziłem tym podkręcaniem twojej pracki usunę tego posta
Napisano 29 Listopad 200420 l SOSKA: wyprzedziłeś mnie z obróbka w PSie ;) GUCIAS: chyba nie bierzesz sobie tych uwag do serca, a szkoda bo fajny klimat ma scenka... :|
Napisano 29 Listopad 200420 l model jest dobry, gdybys tekstury dopracowal i oswietlenie, to by wygladalo o wiele lepiej. ten pistolet sie chyba za bardzo swieci?
Napisano 29 Listopad 200420 l colt za czysty i za bardzi się świeci no i ten dym z paierosa jakiś taki nie za bardzo:D Przydałaby sie również jakas fajna tekstura na twarzy. Ciekawie ustawiona kamera :) pozdr giorgione
Napisano 30 Listopad 200420 l HEHE, deadlendsowe klimaty.Fajny kadr, morde ma zakapiorska ok. Dopiesc ta scene i bedzie cieszyc oko.
Napisano 30 Listopad 200420 l Autor Soska, fajnie to w sumie wygląda po tym liftingu :)....kurcze nie lubie odgrzewać starych kotletów, ale chyba jednak wrócę do tej pracki i ją trochę podkręcę