Eden-3d Napisano 29 Listopad 2004 Share Napisano 29 Listopad 2004 postanowilem zamiscic swoja stara prace z przez roku,,nie zamieszczalem jej bo uznalem ze sie nie nadaje..ale pare osob mi powiedzialo ze jest fajna i to mie sklonilo do pokazania jej..prosze o wasze opinie...pracke zrobilem dla pewnej dziewczyny ale miejsza z tym..http://www.pablo3d.net/7.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wielka_Siostra Napisano 29 Listopad 2004 Share Napisano 29 Listopad 2004 No cóż, jak dla dziewczyny to serce mi mięknie:-) Przy tak ostrym oświetleniu aż prosi się o ostrzejsze cienie - albo - przy tych cieniach o słabsze oświetlenie. Materiały moim zdaniem ok, ale ja się nie znam. Moim zdanie po tych drobnych przeróbkach możesz wysłać prezent mailem;-) (ale te chłopy dziś mają łatwo, kiedyś to trzeba było takie szczerozłote serce kupić;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 29 Listopad 2004 Autor Share Napisano 29 Listopad 2004 łatwo no chyba łatwiej kupic gotowe niz zrobic samemu moim zdaniem:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 29 Listopad 2004 Share Napisano 29 Listopad 2004 wyglada ciekawie, mysle ze sie dziewczyna ucieszy, ale zamiast rozowego tla bym dala czarne albo ciemnoczerwone, i byc moze sie myle, ale czy tam z lewej odbija sie przod jakiegos auta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 29 Listopad 2004 Autor Share Napisano 29 Listopad 2004 nie wiem mozliwe:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 29 Listopad 2004 Share Napisano 29 Listopad 2004 kolory jak z odpustu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ana Napisano 1 Grudzień 2004 Share Napisano 1 Grudzień 2004 fakt rozowy pasuje jak piesc do oka, popieram czerwony, odbicie jest jakies dziwaczne, aserce takie jakies nieksztaltne, ale reszta jest super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 1 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 1 Grudzień 2004 rozowy musi byc bo ona kocha rozowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ana Napisano 1 Grudzień 2004 Share Napisano 1 Grudzień 2004 aaaaa to zmienia postac rzeczy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martez Napisano 1 Grudzień 2004 Share Napisano 1 Grudzień 2004 No napewno dzewucha sie ucieszy...pobaw sie jeszcze kaustyką, może wyjść coś ciekawego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi