Eden-3d Napisano 29 Listopad 2004 Napisano 29 Listopad 2004 postanowilem zamiscic swoja stara prace z przez roku,,nie zamieszczalem jej bo uznalem ze sie nie nadaje..ale pare osob mi powiedzialo ze jest fajna i to mie sklonilo do pokazania jej..prosze o wasze opinie...pracke zrobilem dla pewnej dziewczyny ale miejsza z tym..http://www.pablo3d.net/7.jpg
Wielka_Siostra Napisano 29 Listopad 2004 Napisano 29 Listopad 2004 No cóż, jak dla dziewczyny to serce mi mięknie:-) Przy tak ostrym oświetleniu aż prosi się o ostrzejsze cienie - albo - przy tych cieniach o słabsze oświetlenie. Materiały moim zdaniem ok, ale ja się nie znam. Moim zdanie po tych drobnych przeróbkach możesz wysłać prezent mailem;-) (ale te chłopy dziś mają łatwo, kiedyś to trzeba było takie szczerozłote serce kupić;-)
Eden-3d Napisano 29 Listopad 2004 Autor Napisano 29 Listopad 2004 łatwo no chyba łatwiej kupic gotowe niz zrobic samemu moim zdaniem:))
Ania Napisano 29 Listopad 2004 Napisano 29 Listopad 2004 wyglada ciekawie, mysle ze sie dziewczyna ucieszy, ale zamiast rozowego tla bym dala czarne albo ciemnoczerwone, i byc moze sie myle, ale czy tam z lewej odbija sie przod jakiegos auta?
Ana Napisano 1 Grudzień 2004 Napisano 1 Grudzień 2004 fakt rozowy pasuje jak piesc do oka, popieram czerwony, odbicie jest jakies dziwaczne, aserce takie jakies nieksztaltne, ale reszta jest super
martez Napisano 1 Grudzień 2004 Napisano 1 Grudzień 2004 No napewno dzewucha sie ucieszy...pobaw sie jeszcze kaustyką, może wyjść coś ciekawego.
Rekomendowane odpowiedzi