Faun Napisano 30 Listopad 2004 Napisano 30 Listopad 2004 Witam Czy Brazil oferuje równie efektowną kaustykę jak V-ray (tutorial pędzla nt. szkła)? Szukałem tutoriali, ale niestety na ten temat nie ma ich prawie wcale. Pozdr.
Gość User190 Napisano 30 Listopad 2004 Napisano 30 Listopad 2004 Oczywiście, że ma równie efektowną... a nawet bardziej :) Powiem więcej - nie tylko efektowna, ale też efektywna :)
zero Napisano 1 Grudzień 2004 Napisano 1 Grudzień 2004 no widzisz a na początku pisało czytać bo pilne - odsyłam do pierwszego postu pt. Wątek stały: Przeczytaj to zanim zapytasz !!WAZNE !!
Faun Napisano 1 Grudzień 2004 Autor Napisano 1 Grudzień 2004 ależ nie omieszkałem zajrzeć. To, że Brazil ma kaustykę to wiem. Chodziło mi o to tylko czy taką ładną ;) Co do efektywności Mati, to wierzę na słowo, bo z moim "wydajnym" celeronem, będzie o nią raczej trudno... Dzięki za info. P.S. Które materiały standardowe maxa obsługuje Brazil? Bo raytrayce to chyba nie, ale mogę się mylić. A tak w ogóle mały ruch tutaj na brazilowskim forum, dlaczego? Odwrót od Brazila na rzecz...?
Rekomendowane odpowiedzi