Amrun Napisano 1 Grudzień 2004 Share Napisano 1 Grudzień 2004 Witam... Ja juz tak chyba troche poza konkurencją, ale moze jeszcze zdąże do piątku (jeśli dobrze zrozumiałem przesunięcie terminu :0 ) ... Jestem chory i mam trochę luzu :>, to sobie cos wyskrobałem. A wiec, co autor miał na myśli: obrazek przedstawia ostatniego człowieka na Ziemi (oryginalnie, prawda?), w sumie zadowolonego z zycia, nasza cywilizacja po 2 tys lat dała mu juz wszystko co miała do zaoferowania i z czego jak widać sumiennie korzysta... więc spokojnie mogą lecieć w choler... znaczy się gdzie indziej siać spustoszenie... tyle, mysliciel to ze mnie nigdy nie był... pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Burnet Napisano 1 Grudzień 2004 Share Napisano 1 Grudzień 2004 haha dobre :) fajne podejscie do tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 1 Grudzień 2004 Share Napisano 1 Grudzień 2004 kapitalne :) jeszcze to wygrasz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 1 Grudzień 2004 Share Napisano 1 Grudzień 2004 dopracuj to jeszcze, bo fajnie wygląda ... no i kuruj się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 1 Grudzień 2004 Share Napisano 1 Grudzień 2004 Amrun świetne,bardzo mi się podoba:)podejście do tematu jest bardzo ciekawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 2 Grudzień 2004 Share Napisano 2 Grudzień 2004 Suoer! Jezszcze masz szansę wygrać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B3n0l Napisano 2 Grudzień 2004 Share Napisano 2 Grudzień 2004 Postaraj się, bo masz świetny pomysł i trochę czasu z tego co rozumiem :D Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 3 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2004 dzięki... ech...dopiero teraz moglem cos posiedziec nad tym...wiec postęp raczej nikły :/ http://www.republika.pl/amrun/images/last_one_f_bw.jpg http://www.republika.pl/amrun/images/last_one_f1_color.jpg pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 3 Grudzień 2004 Share Napisano 3 Grudzień 2004 o zesz Ty, ale fajne :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 3 Grudzień 2004 Share Napisano 3 Grudzień 2004 mowie zupełnie serio- wróże I-miejsce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lumaq Napisano 3 Grudzień 2004 Share Napisano 3 Grudzień 2004 Ja tam wroze ci 1 albo 2 miejsce SUPER takie beztroskie;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi