Gość User190 Napisano 1 Grudzień 2004 Napisano 1 Grudzień 2004 Tak, jak w temacie.. szukam takiej karty, najlepiej zepsutej, bo przed chwilą wyciągnąłem z niej stopiony układ chłodzenia :/ Łopatka od wiatraczka zaklinowała mi się w mocowaniu i wszystko przydymiło.. karta na szczescie dalej dziala.. Szukam tylko układu chłodzenia do niej, albo pomysłu jak go astapić :| Za pomoc z góry dziękuje!! :-)
kozioo Napisano 1 Grudzień 2004 Napisano 1 Grudzień 2004 Kopsnij sie do jakiegokolwiek sklepu komputerowego -jesli nie będą mieli wiatraka na gpu to znaczy ze nie mają prawa nazwać sie sklepem komputerowym ;) Jeśli będziesz chciał podkrecać tą karte możesz pokusić sie o kupienie arctic VGA silencera...albo... radiatora+wentylatora od procesora:) tyle że wtedy trzeba sie pobawić z montażem.
Gość User190 Napisano 1 Grudzień 2004 Napisano 1 Grudzień 2004 Ale to nie jest zwykły wiatraczek.. tam jest taka cała specjalna przystawka.. i ja jej potrzebuje.. :) Jakby ktoś miał to wiecie co robić ;) :P
Dr.Logic Napisano 29 Grudzień 2004 Napisano 29 Grudzień 2004 Heh u mnie to samo ma ktoś na stanie ???
Rekomendowane odpowiedzi