Napisano 2 Grudzień 200420 l Jezeli ktos chce sie nauczyc animacji, to w styczniu 2005 swoje zajecia rozpoczyna internetowa szkola animacji. Informacje dostepne na www.animationmentor.com Na razie nie podano ceny, i nie wiadomo czy dostanie sie po tym papier, ale np. alias dla studentowa tej szkoly oferuje majke w cenie studenckiej 479$, jezeli ktos ma kase, czas oraz checi to czemu nie :p
Napisano 2 Grudzień 200420 l Podano: jakies 2000$ za jedna z czesci. W sumie wychodzi z 10 000$. Papier sie dostaje. No, to mozecie wysylac zgloszenia.
Napisano 2 Grudzień 200420 l dobrze ze jestem studentem informatyki ;) moze mam jakies szanse ? chocby znikome ? a jak nie to sprzedam rodzine ;D
Napisano 2 Grudzień 200420 l huehheh, nietaki zly samochodzik mozna by za ten kurs kupic, ciekawe czy jest tego wart:>
Napisano 2 Grudzień 200420 l Mysle, ze najwiecej wyniosa z niego ludzie, ktorzy juz animuja i troche zebow na tym zjedli. Przecie to nauczaja najlepsi animatorzy swiata i wykorzystywanie ich do nauki 12 pryncypli wydaje mi sie swego rodzaju profanacja ;) Chociaz jezeli wcale im nie spieszno uczyc swoich sztuczek, to... kijowo.
Napisano 2 Grudzień 200420 l Klicek a gdzie ty tą informatykę studiujesz, możesz zdradzić? Jasne ze moge w Gorzowie Wlkp na Wisz'u Kierunek administracja sieciami i systemami komputerowymi ;)
Napisano 2 Grudzień 200420 l Chcesz Klitzek powiedzieć, że będziesz pracował jako dialer killer i etatowy czytacz cudzej poczty? lolll