ridgid Napisano 2 Grudzień 2004 Napisano 2 Grudzień 2004 Jestem nowicjuszem i mam dwie ogromne prośby: Stworzyłem jakiś kształt przy pomocy wielu linii, krzywych, razem tworzy to szkielet jakiegoś urządzenia. Jak połączyć te linie tak aby ścianki miały jakikolwiek kolor i jak nadać ten kolor???
Polik Napisano 2 Grudzień 2004 Napisano 2 Grudzień 2004 jezeli szkielet slada sie wylacznie z kwadratow lub trojkatow to mozesz uzyc "surface" mysle tez ze jak wlaczysz edit mesha to przestrzenie tez powinny sie uzupelnic. jest jeden warunek linie musza byc dokladnie polaczone za pomoca "welda" naprzyklad.
ridgid Napisano 2 Grudzień 2004 Autor Napisano 2 Grudzień 2004 niestety szkielet składa sie równierz z krzywych.
Polik Napisano 2 Grudzień 2004 Napisano 2 Grudzień 2004 a to nie szkodzi! chodzi o to zeby w siatce byly kwadrtay i trojkaty nawet z zaokraglonymi krawedziami. Jezeli polaczysz dokladnie konce linii surface pownien zalapac.
Ania Napisano 2 Grudzień 2004 Napisano 2 Grudzień 2004 przeczytaj ten tutorial na temat glowy nosorozca, co jest z maksem. tam dokladnie to tlumacza.
Rekomendowane odpowiedzi