Napisano 2 Grudzień 200420 l Witam wszystkich bardzo serdecznie.Zwracam sie do was z ogromna prożbą o pomoc.Musze zrobic na zaliczenie scenke scenke juz mam jakis domek drzewko itd...ale za nic nie moge sobie poradzic z oswietleniem zeby to wszystko jakos wygladalo (w miare realistycznie)Czy ktos z was mogłby mi pomoc napisac co zrobic krok po kroku.Bede bardzo wdzieczna .Z góry dziekuje .
Napisano 2 Grudzień 200420 l moze uzyj jakiegos alternatywnego rendera ;) typu brazil czy v-ray ... poza tym nie widzimy zadnego przykladu twojej sceny a by sie przydala ...
Napisano 2 Grudzień 200420 l Jeżeli masz Max`a 6 lub 7 nie musisz kupować dodatkowego renderera takiego jak vray czy brazil, wystarczy "przełączyć się" na mental ray`a. Tutoriale do mental`a: 1 2
Napisano 2 Grudzień 200420 l taa ...alternatywne rendery...to tak jak jechac na wypasionym rowerze full suspension po chleb do sklepu ;)
Napisano 2 Grudzień 200420 l dzieki wielkie dzieki narazie wsytdze sie pokazac to co zrobiłam/A maxa mam 6.Caly dzien wojowalam z tym swiatłem i chyba niezle osiwiałam hihi
Napisano 2 Grudzień 200420 l moze uzyj jakiegos alternatywnego rendera ;) typu brazil czy v-ray ... Ja bym tam polecil aby najpierw scanlinem pocwiczyla oswietlenie. Nie wystarczy walnac byle gdzie swiatla z bylejakimi wartosciami aby wszystko wygladalo tak jak trzeba. Pozdro
Napisano 3 Grudzień 200420 l 1. A co bys polecil dziewczynie? ;-) 2. Light tracer lub radiosity tez mozna...