campo Napisano 8 Kwiecień 2003 Napisano 8 Kwiecień 2003 Ciekawi mnie o co chodzi z tymi statusami (junior, member+, moderator i tymi gwiazdkami) i w jaki sposob sie one zmieniaja. To za zaslugi jakies? Ktos ocenia dokonania? Ilosc postow na forum? Ilosc piwa wyslanego Adkowi? [winko]
campo Napisano 8 Kwiecień 2003 Autor Napisano 8 Kwiecień 2003 o wlasnie przed chwila bylem juniorem z 2 gwiazdkami, teraz jestem uzytkownikiem z 3 gwiazdkami...
adek Napisano 8 Kwiecień 2003 Napisano 8 Kwiecień 2003 Statusy nadaja sie automatycznie wg ilosci postow i statusu czy dana osoba jest moderatorem czy nie ... Statusy: (liczba postow) 1 - poczatkujacy 10 - Junior 50 - Uzytkownik 100 - Member + 200 - Member ++ 500 - Senior 1000 - Posting Freak ale spokojnie ich nazwy moge zmienic. Wlasnie moze macie jakies propozycje ...
campo Napisano 8 Kwiecień 2003 Autor Napisano 8 Kwiecień 2003 aaaaaaaaaaaaaa a bo przez tego juniora to mnie brano tu na forum chyba za dzieciaka i laika :( a mnie sie przykto wtedy robi :(
Pablo Napisano 8 Kwiecień 2003 Napisano 8 Kwiecień 2003 heh...no ja bym dal zamiast ang. nazwe an polski do 1000 postow tzn na Wariat postowania :D:D
adek Napisano 9 Kwiecień 2003 Napisano 9 Kwiecień 2003 To na co proponujecie zmienic nazwe \'junior\' ?
Pablo Napisano 9 Kwiecień 2003 Napisano 9 Kwiecień 2003 ja bym zmienil na \"Czasem tu zaglada\"[spox][soczek]
MeG Napisano 9 Kwiecień 2003 Napisano 9 Kwiecień 2003 novice proponuje :) albo bardziej paskudne to ;) 800x600 surfer lol hmm niewim jakie ludzie chca miec te rangi smiesnowate albo bardziej powazne
Tomek Kosiorek Napisano 9 Kwiecień 2003 Napisano 9 Kwiecień 2003 [killer]dzieki, dzieki MeG za tego 800/600 surfer nie ma jak pozadne wsparcie[wow]
MeG Napisano 9 Kwiecień 2003 Napisano 9 Kwiecień 2003 @ tomcik co ty sie zara obrazasz przeciez to nie do ciebie i ma byc traktowane jak raczej ironia o jezu wy sie o wszystko obrazacie czasem gorzej jak stare \"baby\"
Tomek Kosiorek Napisano 9 Kwiecień 2003 Napisano 9 Kwiecień 2003 :D:D:D:D[piwo]:D:D:D:Dja sie nie obrazam-nawet jak mnie nazywasz stara baba-serio pekam ze smiechu tylko prosze uwierz w to bo jak sie to czyta to brzmi inaczej ja sie naprawde poplakalem jak przeczytalem o tej starej babie serio jeszcze teraz nie moge wytrzymac i sie smieje[rotfl]
MeG Napisano 9 Kwiecień 2003 Napisano 9 Kwiecień 2003 no to zrobmy na forum staus : stara baba stara czarownica z pieprzykiem na nosie stara wiedzma na miotle i bez pieporzyka
Tomek Kosiorek Napisano 9 Kwiecień 2003 Napisano 9 Kwiecień 2003 [piwo]jestem za tylko co Pablo na to on chyba bedzie najstarsza baba...jeeezu nie moge.....to chyba przez te nieprzespane noce....juz mnie brzuch boli....nie moge sie juz smiac!Pablo tylko nie pisz,ze sie obrazasz bo znowu trzeba bedzie wymyslac statusy...ojejku...
MeG Napisano 9 Kwiecień 2003 Napisano 9 Kwiecień 2003 ehh szofinistyczna swinia ze mnie o chlopakach tez trzeba myslec wiec: stary dziad stary brodaty dziad stary brodaty dziad z kijem i psem
MeG Napisano 9 Kwiecień 2003 Napisano 9 Kwiecień 2003 o kurcze zapomnialam stary wlochacz bez nogi lypiacy okiem i upierdliwa przekupa z wielkim jezorem to ja lol
Tomek Kosiorek Napisano 9 Kwiecień 2003 Napisano 9 Kwiecień 2003 plizzzzzzz jusz nie moge MeG przestan prosze....
campo Napisano 9 Kwiecień 2003 Autor Napisano 9 Kwiecień 2003 Trzymac nazwy tak jak jest, juz sie wszyscy do tego przyzwyczaili, nie zmieniac klimatu, ktory juz sie tutaj zrobil.
adek Napisano 9 Kwiecień 2003 Napisano 9 Kwiecień 2003 OK. Zmienilem tylko Junior na Novice bo faktycznie lepiej brzmi ... :cool:
saygon Napisano 9 Kwiecień 2003 Napisano 9 Kwiecień 2003 ja jestem za tymi co MeG proponowała, tylko nieco za długie:-(
MeG Napisano 9 Kwiecień 2003 Napisano 9 Kwiecień 2003 heh saygon chodzi ze dziad z psem i kijem za dlugi jest :) no faktycznie pewnie w mlodych latach dlugi byl tzn wysoki lol ne to bylo tylko tak do smiechu z tymi dziadami babami itd . ale jak widac Campo nie chce ... pewine reszta tez w sumie ja jestem za tymi smiesznymi :) trzeba by konkurs oglosic na te rangi we forum ... co ty na to saygon to byloby najsprawiedliwsze
Pablo Napisano 9 Kwiecień 2003 Napisano 9 Kwiecień 2003 Originally posted by Tomek Kosiorek [piwo]jestem za tylko co Pablo na to on chyba bedzie najstarsza baba...jeeezu nie moge.....to chyba przez te nieprzespane noce....juz mnie brzuch boli....nie moge sie juz smiac!Pablo tylko nie pisz,ze sie obrazasz bo znowu trzeba bedzie wymyslac statusy...ojejku... a za co mam sie obrazac??[co?][soczek][soczek]
Rekomendowane odpowiedzi