gekonum Napisano 4 Grudzień 2004 Share Napisano 4 Grudzień 2004 Zrobiłem se taką oto animacje, o zmaganiach żaboryby chcącej sie napić herbaty http://gekonum.w.interia.pl/zaboryb_vs_morskiogorek_i_czajnik.zip , ale ten preview mi sie nie podoba a że dopiero zaczynam robić w maxie, nie wiem jak zrobić animacje tak żeby miała jakość z renderingu :) czyli taką Wiem że zaraz ktoś sie odezwie, że "uuu, znowu o jakieś pierdoły pytają" albo "poczytaj se koles gdzies tam" poprostu potrzebuje informacji na temat jak dokonać tego aby preview miał jakość renderingu :) za każdą odpowiedź na temat dziękuje :) i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
F/X Napisano 4 Grudzień 2004 Share Napisano 4 Grudzień 2004 Spoko ja też miałem kiedyś ten problem:) Dobra: wybierasz Rendering nastepnie render potem musisz zaznaczyc opcje odpowiadającą za ilość klatek do zrenderowania, następnie musisz nacisnąć przycisk z napisem "file" i wybrać miejsce gdzie chcesz zapisać filmik. No i moment kulminacyjny: Zamiast formatu bmp wybierz AVI. Mam nadzieje ze ci choć troche pomogłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gekonum Napisano 4 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2004 oooooooo dzięki :) już mi sie renderuje z pół godziny ale jest git :) a może mi ktoś wyjaśnić jak nakładać tekstury na obiekty? :) no niestety nie wiem, a jak sie tego naucze to bede wam bardzo wdzięczny ludzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
F/X Napisano 4 Grudzień 2004 Share Napisano 4 Grudzień 2004 ja proponuję ksążke "3d max dla każdego" albo "3ds max biblia" a jak znasz angielski to poczytaj se helpa. ale żeby nie było że nic nie robię to ci podpowiem: naciśnij klawisz "m" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi